Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.438
- 66.536
- 5.003
Sponsorluk paraları+şl parası +loca satışları gibi hayvani paralar girdi kulübe ama biz transferde boey parasına bağımlıyız öyle mi. Ulan ne dolaplar çeviriyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pascal Nouma gibi 1. Çinko 2. Çinko da olacak mı ErayımYarin öğlen 12.00 de Dursun başkan önderliğinde sağbek ve solbek için tombala çekilişi olacaktır. Şimdiden başarılar
Yav hikaye anlatıyor plan ilk günden beri bonservissiz kiralık adamdı diyor lan 20 gün olmuş 20 gün almak isteyen gider bunu yapardı. Milletin kadrosu dolsun gönderilerceklerin listesi gelsin oradan kiralık çekeriz zekası.Sanırsın bir tek biz b.birliği anlaşması imzaladık. Ulan fb tonlarca parayı nasıl harcadı yalancı kepazeler
Bunun içine parça parça gelen Riva gelirleri ve Mecidiyeköy rezidans satışlarınıda ekleyebiliriz Mecidiyeköy Florya arazisine gitti onu karşılamıştı. Localarıda yeni sattık sonraki senenin gelirinde o da olmayacak.Sponsorluk paraları+şl parası +loca satışları gibi hayvani paralar girdi kulübe ama biz transferde boey parasına bağımlıyız öyle mi. Ulan ne dolaplar çeviriyorsunuz
Dubois alamasak ne olacak şuan o asamadayız emremmCl'ye katılamasak ve Boey satılmasak ne olacaktı acaba

Bunların gözleri kör olmus ne yazikki. Bu takım orta göbekte zorlaniyor oyunu organize etmekte zorlanıyor. Biz başka birşey izliyoruz demekkiZeki gelecegine Kaan as olsun, genc yedek bulalim ama onu listeye almayiz.
Sol bek
8
10
Bu 3 transferi de listeye alirim.
Sonuçta biz bonservisli adam alınca da genelde pesin vermiyoruz ki.hep geç ödemeli 2-3 yıllik taksit yapıyoruz.Cl parası hemen yatmıyor benim bildiğim sezon sonuna doğru yatıyor diye biliyorum
Bu konuda yorum yapmayı bıraktım sonra oyunculara taktı deniyor.Kendi evladımızı izlemediğimiz Tete ye değiştik ya yanarım ki ne yanarım.
9m Opsiyonu var idi galiba şarta bağlı.Yunusu kaça satmıştık
Tulum yapana Cenk Ergün'den yağlı bir 5 yıllık kontrat verilecek AzizimPascal Nouma gibi 1. Çinko 2. Çinko da olacak mı Erayım![]()
0.5 m euro kiralama + şarta bağlı opsiyon 8/9 m euroYunusu kaça satmıştık