- 31 Aralık 2015
- 14.486
- 9.403
- 1.588
Ah bı gitse o zaman ona sevgilerimi sunacağım.Sayın admin hazır buradayken Tete'den hala birşey bekleyenleri banla. Biz çöp deyince 1'er haftayı dayiyorsunuz hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah bı gitse o zaman ona sevgilerimi sunacağım.Sayın admin hazır buradayken Tete'den hala birşey bekleyenleri banla. Biz çöp deyince 1'er haftayı dayiyorsunuz hemen.
evet maalesef ve bunun sebebide bankalar birligi filan degil,başka bişeyler dönüyor gibiNet olarak bu almadık keşke şu Bayern çıkmasaydı boey kalsaydı cidden patladık bu dönem takımın iskeleti komple eksik durumda Şuan
hala gereksiz transfer olduğunu düşünüyorum ama diğerlerine göre katkı verdiği için yazmadımZahayı da yaz hacı
zeki rıdvana salladım ama onlar olsa bari ne diyelim
Sizinle ayni fikirdeyim. Şampiyon olamazsak Fener'e minimum 20 milyon Euro hediye etmiş olacağız.
3 alamazlar. 2 bek + 8 numaraYani en az 3 beke mi ihtiyacımız var Halilim![]()
Müthiş yorum, tebrik ediyorum.Barış Alperle Kaan resmen çift okey oldu bizde bu sene ..
kaan ayhanı gormek ıstemıyorumMuslera
Aurier Davinson Apo Rıdvan
Torreira Kaan
Barış Mertens Zaha
Icardi
İkisinden biri sakatlandığı zaman ne yapacağız yedeği yok adamların sıkıntı orada işteKaan’in sag bekte zeki den eksigi yok
Baris alper sol bekte ridvan kadar oynuyor
Takimi geriye götürecek oyunculara gerek yok
bu seneki transfer dönemine bakilirsa gecen sene transferleri yapanlar ayni kisi olma ihtimali yok gibi.yazın endişelerimizi dile getirmiştik maalesef
geçen senenin omurgası ve hoca sayesinde gidiyoruz
manyaklık tamamen - başarı sürekliliğini yok ediyorsun.Tüm para gitmiyor zaten BB'te yarısı gidiyor. Bizimkilerin planı BB'den çıkmayacak ya bunu BB'ye olan borcu tamamen ödeyerek yapabilirsin o yüzden acaba tüm parayı da buna ekleyip öyle mi çıkacaklar diye yorum yapıyorlar zannımca.
Kasın ayına kadar olan bilançoda vardı.Cl parası hemen yatmıyor benim bildiğim sezon sonuna doğru yatıyor diye biliyorum
sol bek için kızamayız bence, kağıt üstünde gelebilecek en iyi 2-3 oyuncudan birini aldıkbu seneki transfer dönemine bakilirsa gecen sene transferleri yapanlar ayni kisi olma ihtimali yok gibi.
0 alaka
temel eksikler neydi sampiyonluktan sonra;
sol bek
8 numara
10 numara
bir de yedek forvet lazimdi. + gidenlere bagli olarak transferler ve 2-3 yerli takviyesi.
temel ihtiyaclar hala yerinde duruyor.