Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Brandon Soppy’i kiralayalim, firsat transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin vahabinin durumu nasilSizi gidi tüketim düşkünü transfer oburları sizi
Ne gerek var transfere kardeşim
Adeta yeni 1 transfer etkisi yaratacakSergio acaba nasıl dönecek? Demirbay ile dönüşümlü oynuyordu, yaşını düşününce ilk 11 seviyesine ne zaman gelir merak konusu. Umarım iyi bir geri dönüş yapar zira böyle bir şeye ihtiyacımız var...
Zeki fransada şampiyonluk görmüş herif, peşine italyada da tecrübesi bakımından en mantıklı hamle olacaktır.Dubois + Ridvan yahut zeki gibi bi durum olursa hangisini secersiniz?
Ben zekiyi alirdim
Maça tekrar baktım ciddi anlamda takımla kaynaşmış 1 ay önce böyle değildi çok el kol yapıp soğuk gibiydi ama dün gol sevinçleri olsun kaçan gollerden sonra el kol yapmaması bir şeylerin değiştini gösteriyor.Zaha ilk defa tam beklediğim Zaha'yı oynadı valla çok memnun kaldım. yayda kovaladı kaleyi denedi falan.
İcardi maç boyu içerde top dağıtmayı düşündü - düşünüyorda bazı poizsyonlarda banko yazacağı pozisyonları kaçırınca değerlendiremeyince fıttırıyorum. Yoksa golcülük kısmı hariç her şeyi 10 numara yapıyor. O hali geri gelemedi hala
Mayıs ayında gerçek Ziyech'i izlerizSenin vahabinin durumu nasil
Hatırlattınız, bir doz alalım madem hocamAdeta yeni 1 transfer etkisi yaratacak

Kiralık Torino'da sakat gözüküyor.Brandon Soppy’i kiralayalim, firsat transferi
Zahmet etmesin yuvMayıs ayında gerçek Ziyech'i izleriz
Olsun 2 tane daha alalım önemli olan stoper sonuçta. Bek falanmış birilerini koyarız oynar bek dediğin nedir ki.Ramos'lu defans bile bugün kümede kalmaya oynuyor
ben dub+rıdvanı seçerdim . (normalde hayatta istemiyorum elden çıkan adama dönmeyi - hiç istemiyorum hemde ama ortam öyleki ekonomik daha risksiz işere geliyor)Dubois + Ridvan yahut zeki gibi bi durum olursa hangisini secersiniz?
Ben zekiyi alirdim
Sergio'nun sezon sonu shutlanması beni memnun eder.Oliveira geçen seneki 14 maçlık serideki gibi oynasa mevcut orta sahaların esamesi okunmaz tek başına domine ederdi ama fiziksel durumunu düşününce uzun süredir maç yapmıyor.
Geçen benim de aklıma geldi. Hatta biz Boey'i aldığımızda Udinese'de onu almıştı. Sonra 9 milyona Atalanta yaptı. Oradan da bu sezon kiralık Torino'ya vermişler. Çok oynamamış sakatlık falan yaşamış gibi. İyi topçuydu ama sanırım potansiyeline ulaşmış. Torino memnun değilse araya girip getirelim denemekten zarar gelmez.Brandon Soppy’i kiralayalim, firsat transferi
Bende pek sanmıyorum ama geçen seneki tadı bambaşkaydı inanılmaz çöktüSergio'nun sezon sonu shutlanması beni memnun eder.
Verim alabileceğimizi sanmıyorum artık yaw
Net o kadar vermiyorlardir yaw o kadar var mi?Önümüzdeki sene icin Kaan ve Baris'in kullanilacagi 1-2 bölgeyi belirlediysek sag bek Zeki, sol bek Ridvan yerli alternatifleri olarak ligin en iyi yerli bek rotasyonunu olusturur. Bir takimda toplam orjinal 4 bek olmak zorunda. Burada tek problem Zeki'nin Roma'dan 2.6m euro civari maas almasi. O parayi bir yerli oyuncuya veremeyiz.
Cuma günü samsun maçını koparsınlar - şu transfer gerilimide epey hafifler - öyle bir yük bindi o maçaMaça tekrar baktım ciddi anlamda takımla kaynaşmış 1 ay önce böyle değildi çok el kol yapıp soğuk gibiydi ama dün gol sevinçleri olsun kaçan gollerden sonra el kol yapmaması bir şeylerin değiştini gösteriyor.
Bizi bu cendereden çıkaracaksa Zaha, Icardi çeker alır.