Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois + Ridvan yahut zeki gibi bi durum olursa hangisini secersiniz?

Ben zekiyi alirdim
Zeki fransada şampiyonluk görmüş herif, peşine italyada da tecrübesi bakımından en mantıklı hamle olacaktır.
Bu olursa gidip ortaya bir oyuncu yada adam gibi bir kanat alınmalı. Lig’de sorunumuz bitiricilik ve düzelecek gibi durmuyor maalesef.

Zaha ilk defa tam beklediğim Zaha'yı oynadı valla çok memnun kaldım. yayda kovaladı kaleyi denedi falan.

İcardi maç boyu içerde top dağıtmayı düşündü - düşünüyorda bazı poizsyonlarda banko yazacağı pozisyonları kaçırınca değerlendiremeyince fıttırıyorum. Yoksa golcülük kısmı hariç her şeyi 10 numara yapıyor. O hali geri gelemedi hala
Maça tekrar baktım ciddi anlamda takımla kaynaşmış 1 ay önce böyle değildi çok el kol yapıp soğuk gibiydi ama dün gol sevinçleri olsun kaçan gollerden sonra el kol yapmaması bir şeylerin değiştini gösteriyor.

Bizi bu cendereden çıkaracaksa Zaha, Icardi çeker alır.

Muslera
Zeki Sanchez Apo Rıdo
Torreira Kaan
Kero Mertens Zaha
Kral

Evt kadroya alışalım yavaştan

Zekiye ben iknayim tamamen artik ya

Belki ortasaha da aliriz bu sayede

Oliveira geçen seneki 14 maçlık serideki gibi oynasa mevcut 8 numaraların esamesi bile okunmaz tek başına domine ederdi ama fiziksel durumunu düşününce uzun süredir maç yapmıyor.

Dubois + Ridvan yahut zeki gibi bi durum olursa hangisini secersiniz?

Ben zekiyi alirdim
ben dub+rıdvanı seçerdim . (normalde hayatta istemiyorum elden çıkan adama dönmeyi - hiç istemiyorum hemde ama ortam öyleki ekonomik daha risksiz işere geliyor)

Zeki maaşı fazla olacaktır tahminen kısa süreç için. Dubois iki tarafıda yedekleyebilir - rıdvan dinamik adam beğenmiyor değilim (sadece gelim ama dönerim diye haberlerde gıcık kaptım) - sağ bek belli maçlarda kaan bile idare eder ama sürekli kaan olmaz .

BAY - Dub - Rıdvan - bazen Kaan ile çözebiliriz.

Önümüzdeki sene icin Kaan ve Baris'in kullanilacagi 1-2 bölgeyi belirlediysek sag bek Zeki, sol bek Ridvan yerli alternatifleri olarak ligin en iyi yerli bek rotasyonunu olusturur. Bir takimda toplam orjinal 4 bek olmak zorunda. Burada tek problem Zeki'nin Roma'dan 2.6m euro civari maas almasi. O parayi bir yerli oyuncuya veremeyiz.

Oliveira geçen seneki 14 maçlık serideki gibi oynasa mevcut orta sahaların esamesi okunmaz tek başına domine ederdi ama fiziksel durumunu düşününce uzun süredir maç yapmıyor.
Sergio'nun sezon sonu shutlanması beni memnun eder.

Verim alabileceğimizi sanmıyorum artık yaw

Brandon Soppy’i kiralayalim, firsat transferi
Geçen benim de aklıma geldi. Hatta biz Boey'i aldığımızda Udinese'de onu almıştı. Sonra 9 milyona Atalanta yaptı. Oradan da bu sezon kiralık Torino'ya vermişler. Çok oynamamış sakatlık falan yaşamış gibi. İyi topçuydu ama sanırım potansiyeline ulaşmış. Torino memnun değilse araya girip getirelim denemekten zarar gelmez.

Önümüzdeki sene icin Kaan ve Baris'in kullanilacagi 1-2 bölgeyi belirlediysek sag bek Zeki, sol bek Ridvan yerli alternatifleri olarak ligin en iyi yerli bek rotasyonunu olusturur. Bir takimda toplam orjinal 4 bek olmak zorunda. Burada tek problem Zeki'nin Roma'dan 2.6m euro civari maas almasi. O parayi bir yerli oyuncuya veremeyiz.
Net o kadar vermiyorlardir yaw o kadar var mi?

Maça tekrar baktım ciddi anlamda takımla kaynaşmış 1 ay önce böyle değildi çok el kol yapıp soğuk gibiydi ama dün gol sevinçleri olsun kaçan gollerden sonra el kol yapmaması bir şeylerin değiştini gösteriyor.

Bizi bu cendereden çıkaracaksa Zaha, Icardi çeker alır.
Cuma günü samsun maçını koparsınlar - şu transfer gerilimide epey hafifler - öyle bir yük bindi o maça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt