Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide orjinal vaatlerde biz kendi dönemimizde BB'den tamamen çıkacağız dediler mi ki ?

bir gelir gider ve kar getiren fon tasarısı savundular - BB den çıkmamız gerek söylemini hatırlıyorumda 2 yıllık dönemde olayı bitiriyoruz gibi bir şey hatırlamıyorum.
BB'den çıkacağız diye söylemi vardı seçim döneminde. Onlar Kemerburgaz'a Kasım- Aralık gibi bitirmeyi Florya projesine Ocak- Şubat ayında başlayıp aynı zamanda proje üzerinden de satışlara başlamayı planlıyorlardı ilk etapta. Kemerburgaz işi gerek izinler olsun gerek deprem ve inşaat sektörü olsun artık nedenini bilemem bekledikleri zamanda bitemedi.

Bak şimdi cancığım

bizim sonbaharda ana sorunumuz takım kimyasıydı

çok belliydi

futbolcuların arası kopuk
negatif bir hava hakimdi

herkes gergindi

belliki bir iletişim sorunu vardı floryada

sonra aralık gibi bir haber düştü ortaya
erden timur bırakıyor diye
zaten floryayada oek gitmiyormuş sadece cl maçlarında takımla birlikteymiş gibi

taraftar orada bir erden timura sahip çıktı

sonra yeni haber erden timur artık yine ipi eline aldı diye

farkındaysan o günden beri takım içinde bir pozitif hava oluştu

çok büyük muhtemel futbolcularla ilgilenen onlarla konuşan olmadı o dönem bir başı boşluk vardı
ziyechde ben nereye düştüm dedi
ve gitme kararı aldı o ara birde afrika kupasına gitti

çok büyük ihtimal döndüğünde erden timur onunla özel olarak ilgilenecektir

inan ozaman daha az sakatlanacaktır

ben ziyechin sakatlıklarına okan hoca gibi inanmıyorum tamamen psikolojik onun ki

ha bu son sakatlığı darbe yedi maçda çok feci darbe sakatlığı idi

herşey hallolur sevgi ve doğru iletişimle iyiye çözülür
çözülmesin demiyorum yav çözülsün tabi herkes moralli olsunda

bana sorarsan Erden Timur floryada futbolcuları 5 dk bile yalnız bırakmamıştır.Ona inanmam

BB'den çıkacağız diye söylemi vardı seçim döneminde. Onlar Kemerburgaz'a Kasım- Aralık gibi bitirmeyi Florya projesine Ocak- Şubat ayında başlayıp aynı zamanda proje üzerinden de satışlara başlamayı planlıyorlardı ilk etapta. Kemerburgaz işi gerek izinler olsun gerek deprem ve inşaat sektörü olsun artık nedenini bilemem bekledikleri zamanda bitemedi.
o tamam - bu dönemde çıakrızın garantisini veremezler abi - inşaat işi imalatta hızlı görünsede türkiye özellikle maddi anlamda ciddi kaynak isteyen iş - bunlar söylendiği ile bugünkü malzeme fiyatından tut mazot nedeniyle tüm market ve lojistiğe vuran ciddi bütçe farkı var. Floryası projesi - kemerburgazı ne bilim mecidiyeköydeki binada konuta çevirmeler - bunların oturma izinleri (gerekiyorsa) satışları basit ve kısa süreç değil hiç

hele hele floryada tesis gidecek - projelenecek toplu konut olarak - 2.5 -3 sene minimum ya

o tamam - bu dönemde çıakrızın garantisini veremezler abi - inşaat işi imalatta hızlı görünsede türkiye özellikle maddi anlamda ciddi kaynak isteyen iş - bunlar söylendiği ile bugünkü malzeme fiyatından tut mazot nedeniyle tüm market ve lojistiğe vuran ciddi bütçe farkı var. Floryası projesi - kemerburgazı ne bilim mecidiyeköydeki binada konuta çevirmeler - bunların oturma izinleri (gerekiyorsa) satışları basit ve kısa süreç değil hiç

hele hele floryada tesis gidecek - projelenecek toplu konut olarak - 2.5 -3 sene minimum ya
Florya'da proje hazır demişlerdi. Florya'dan taşınıldığında hemen başlayacağız demişlerdi.

kumjhynb.jpeg

Ultra önem taşıyan bir gri sayıma dönüştü her sayfa yenilememde sağda net hatırlatıyor.

hem avrupa liste sonu hem şampiyonluk yolundaki en önemli 3 maçtan ilki.

Hayır olsun.

sleep.gif

Florya'da proje hazır demişlerdi. Florya'dan taşınıldığında hemen başlayacağız demişlerdi.
demek istediğim onay süreci - ruhsat süreci (gerçi Nef kafasında onlar çabuk geçerde ) imalatıyla her şeyiyle sağlam bir süreç o. kısa sürede bitmez.

bana göre optimal şekilde 2.5 -3yıl %100 tamamnlanması - arada sekmeye uğramazsa. birde zaten deprem paniği maksimumda - ekstra dikkatli imalat ve denetim olmalı.

Bak şimdi cancığım

bizim sonbaharda ana sorunumuz takım kimyasıydı

çok belliydi

futbolcuların arası kopuk
negatif bir hava hakimdi

herkes gergindi

belliki bir iletişim sorunu vardı floryada

sonra aralık gibi bir haber düştü ortaya
erden timur bırakıyor diye
zaten floryayada oek gitmiyormuş sadece cl maçlarında takımla birlikteymiş gibi

taraftar orada bir erden timura sahip çıktı

sonra yeni haber erden timur artık yine ipi eline aldı diye

farkındaysan o günden beri takım içinde bir pozitif hava oluştu

çok büyük muhtemel futbolcularla ilgilenen onlarla konuşan olmadı o dönem bir başı boşluk vardı
ziyechde ben nereye düştüm dedi
ve gitme kararı aldı o ara birde afrika kupasına gitti

çok büyük ihtimal döndüğünde erden timur onunla özel olarak ilgilenecektir

inan ozaman daha az sakatlanacaktır

ben ziyechin sakatlıklarına okan hoca gibi inanmıyorum tamamen psikolojik onun ki

ha bu son sakatlığı darbe yedi maçda çok feci darbe sakatlığı idi

herşey hallolur sevgi ve doğru iletişimle iyiye çözülür
gece gece kafa açma

Lequp'in dedigi dogruysa 4 milyon diyenler açıga cikar 🤔🤔🤔

Şu takıma bı adam akıllı bağlantı oyuncusu alamadık mertens dede'min pres yapmaktan ciğeri tükeniyor. Ona rağmen adam elinden geleni yapıyor . Mertens'in yükünü azaltacak ya adam gibi birini alacağız yada eldeki halili degerlendirecegiz. Kapanan takımları açmak işkence oluyor.

Şu transfer dönemlerinde bir iş bulup çalışmak, bir şeyle meşgul olmak lazım. Yoksa ikide bir sayfaya yenile, bildirimleri kontrol et, takıntı haline geliyor.

teteyi eleştirebilirsiniz son derece doğal

eleştirilmeyide hak ediyor

bence sizin abarttığınız kadar kötü topçu değil sadece bir başka sorun var

ama eleştiriyi anlayabiliyorum hiç karşıda çıkmıyorum

ama Türkiye şartlarında zaha ve ziyechi getirmişsin

bu adamların futbolculuğunu SORGULAYAMAZSINIZ!!!!

birader bu adamlar gidince bunların kalitesinde birdaha adam bulamazsınız

kalite herşeydir bu adamlar bu takımın fark yaratanları icardi-torreira gibi

ayriyeten herkes barış gibi über sempatik olmak zorunda değil

benim işcilerim var bazıları şeker gibi ama ustalıkları iyi değil

bi iki tanede ziyech gibi soğuk işcim var ama müthiş ustalar

önemli olan bunları idare etmekdir

sinirlerim zıplıyor şu adamları boş boş harcamanıza!

ulan ziyechi bulmuşun kıllısını arıyorsun nereye bulacaksın bu adamı daha!!!!

ki oynadığında hep farkını koydu sahada !
Bu posta katılıyorum zahayı burda en başından beri savundum tetede aynı şekilde ama ziyechte bit umursamazlık gerçekten var kulüple bağdaşmadı adam bi türlü

8-10 milyon versinler demiyoruz zaten beke. Bek oyuncuları scouting yapmak için çok uygun mevkiler çünkü bekte tecrübe değil hız ve atletizm önemli. 2 aydır 3-4 milyona alabileceğin bir sol bek scouting edemiyorsan büyük sorun var demektir. 8-10 milyon zaten beke verilmez ama takımın sorununu çözecek kaliteli bir 10 numaraya verilir ki böyle bir adam da alınmalı yoksa çok pisman oluruz. Gol noktalarındaki kabızlık bize başarı ve para kaybettirmeye gebe bir durum, önlemini almazlarsa 2-3 milyonun cimriliğini yaparken çok daha büyük paralar kaybederiz
Hedef Avrupa listesiyse uygun maliyet diye bir şey kalmadı bu saatten sonra. 3-4'lük adamlara da 8-10 çekiyorlar. Bek işinde maliyetten kısıp skorer orta saha peşine düşmeliyiz fikrindeyim ben. Para harcayacaksak ofansif oyuncuya harcamalıyız.

Muslera
Kaan Davinson Apo Prass
Torreira Mangala
Barış Reyna Zaha
Icardi

Roma bir süredir denediği ama CL katılımı gelmeyen yüksek maliyetli dönemden sonra biraz küçülmeye gideceği için Morinho'yu kovdu deniyordu. Yani artık maaş bütçesini hayli düşürmek istiyorlar galiba. Ondan Zeki'den falan çok büyük talepleri olmadan çıkabilirler gibi geliyor ama işte bizim acil ihtiyacımız olması ve elimizde 30m var algısı onların da ağzını sulandırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt