Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.053
- 17.065
- 1.148
Angelino olayina da üzüldüm, düzenli oynatsaydik belki böyle bitmezdi…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı oyuncular olmuyor takılı kalmamak lazım en azından denedik olmadı yolu açık olsun umarım gittiği takımda başarılı olur.Angelino olayina da üzüldüm, düzenli oynatsaydik belki böyle bitmezdi…
1.ligde bile zorlanacak düz bek oyuncusunu sırf altyapıdan çıktı diye rotasyona yazmayın artık umarım sözleşme falan imzalanmazKadro gayet iyiye gidiyor Boey'in gidişi güç kaybettirdi ama diğerleri için aynısını söyleyemem temizliğe devam en azından maaş seviyesi düşmeye başlar.
Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim -Angelino
Ali T - Nelsson - Kaan - Kazımcan
Torreira - Demirbay
Berkan -Ndombele
+Oliveira(?)
Ziyech- Mertens - Kerem
Tete- Zaha - Barış
Icardi
Bakambu
Sampiyonlugu sattıkGeçmiş olsun ne bek kaldı ne kanat
Bonuslarla falan 18-20 arası görülüyorsa satmamak ihanet olur. Artık çok seviyorum, icon olmak üzere belkide oldu o ayrı ama oyun zekası falan hayatta max 20 eder hücum oyuncusu olacaksa.
Bizde de asla banko hücum oyuncusu olmaz. Avrupa’da daha başka bir kariyer yapabilir.
Takımda bek yok kimi yazayım.1.ligde bile zorlanacak düz bek oyuncusunu sırf altyapıdan çıktı diye rotasyona yazmayın artık umarım sözleşme falan imzalanmaz
Bir tane atayım.Şu videonun tamamını izleyemiyorum, utanıyorum.
Bazı oyuncular olmuyor takılı kalmamak lazım en azından denedik olmadı yolu açık olsun umarım gittiği takımda başarılı olur.
Bakambu bile daha verimli olur o şahıstan öyle söyleyeyimTakımda bek yok kimi yazayım.![]()
Erden Timur'un heykelini dikmelik bir dönem yaşıyoruz sene başında riskli transferler yapılsa bile göndermek istediğimiz adamlara para vermeden üstüne para alarak gönderiyoruz. Kulüp tarihinde daha önce hiç yoktu.
boey dışında kayıp yok, gidecek adamlar zaten yok gibiydi aylardırGeçmiş olsun ne bek kaldı ne kanat
Menajerlerin işi bu; bir dümenler çevirecekler ki üstünden para kazansınlar. Vurgulamak istediğim nokta; madem bir scout ekibimiz var, uzunca süre eksik kalmış bir mevki için niye son dakika menajer itelemesi adamlara gidilmek zorunda kalınıyor?..Portekiz gibi yerden bedava son anda wonderkid gelir mi? Portekiz'den wonderkid almak için Bruma gibi parayı basıp alman gerekli.kesinlikle katılıyorum Ahmet bulut bir işler çevirdi onun kazığıydi.