- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 10 yılın en düşük satış rakamları mı ne geldi, bahsettiğin satışlar bölgede kendi içlerinde döndürdükleri, İstanbul’da her bölgede belirli kişiler düzenli ev alıp döndürürler.İnşaat sektöründe değişen bir şey yok aynı hız hatta hızlanarak devam ediyor depremden sonra yönetmeliklerde birkaç değişiklik yapıldı ama o ara mevcut projeleri etkiliyordu şu an her şehirde fazlasıyla hızla devam ediyor.
Sadece emlak kısmı sıkıntı nakit olan insanlar ev almak yerine bankaya koyuyorlar piyasalar faizlerden ötürü kitlenmiş vaziyette ama yine eskisi kadar olmasa bile satış oluyor.
Locaların parasını erkene çekip sattık Mediciyeköy'de ki rezidanslar satıldı Florya için alınan kredi kapatıldı Riva'dan 3. etap en çok para gelmesi beklenilen projeydi oradan da bi akış olması lazım.
Bunların yanında Boey satıldı şu an BB'den çıkamazsak mümkün değil daha çıkamayız şu ara açıklama gelmesi lazım.
İyide sözleşmesi bitiyor
Biz politika faizi +1 üzerinden aldık krediyi, eğer tavan bir seviye yoksa %46 oldu şu an oradaki faiz. Başlangıç seviyesi 14 civarıydı.Is veya ev icin kredi almisim mesela. Bir yerden toplu para gecince elime bu borcu ben sahsen hemenc3cik odeyeyim de kurtulayima girismem. Zaten odeme gucum varsa o sicak parayi yatirima ceviririm. SL gelrileriyle taksitlerimizi odemeye devam edelim. Kadroyu sonra da mutevazilestiririz.
Feneri tarihin tozlu sayfalarina gomme firsati var onumuzde, BB'ne sokiim.
@Alper Altun @Mehmet Mehmetoglureyna yi dortmund 1 mio euroya kiralamis
2.5 mio euro maas yani türkiyede vergiden dolayi 1 mio anca gelir
scoutlar yönetim yatacak yeriniz yok
Avatara bak!Biraz yoktuk foruma girdik yine bişe yok
Az kaldı ben de sana giricem.Biraz yoktuk foruma girdik yine bişe yok