Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.630
- 4.909
- 673
sa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 bek , 1 orta saha mecburi hamleler idi, 1 beke düşmeyelim...Avrupa'ya en az 1 bek yetişmezse yönetim ara transferde sınıfta kalmış demektir. Zaten geç kaldılar...
bu akşam kapanmıyor mu avrupadaAVL için 0 hesap var demek oluyor o
orayı boşverelim kupayı alsak bile 15 M Eu gelir - zaten alamayız leverkusen alır 4 5 M için kasmayalım - biz ucuza adam toplayıp ligi alalım kafası mı var diyrosun
Sen 15-20dk önce umudunu kaybetmemismiydin?Hissiyat
yooğğkk (dilber sesiyle)Transfel var mı
Beyler lig fenerin olacak ama biz avrupa sampiyonu olacagiz
Kabul eder miydiniz?
1 Şubat dneirken bu aksam 23:59 mu yoksabu akşam kapanmıyor mu avrupada
Ulan nelsson![]()
Hayir ikiside bizim olcakBeyler lig fenerin olacak ama biz avrupa sampiyonu olacagiz
Kabul eder miydiniz?
Biliyorum o yuzden ondan buyuk varmıydi dedim zaten renktas fırsatın buyugunu kacırdık hala fırsat diyor.Nottingham'e gitti..
Sırf şu nedenden Ligi kazanmak o kadar önemli kikoç gidince gerçek borçları çıkacak
Çerez kalmazHepimiz aynı anda cerezlerimizi silsek ne olur @Eray Emeklier
Emrahın shutlanması hakkinda yorumun nedir@Furkan Korkmaz konuyu kapat artik yeterrrrr
az kaldı zaten görcez bakalım,hayırlısı : )1 Şubat dneirken bu aksam 23:59 mu yoksa
1 Şubar 23:59 (yarın) mı ondan emin değilim.
öyle olsa bile bu akşam bitti -yarın akşama kadar belgesi cartı curtu her haltı halledip Cuma bildirmen lazım (ki cuma öyle gece saatine kadar değildi sanırım)