Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakalaşıyoruz Muradım, aç tavuk kendisini buğday ambarında görürmüş gibi de bakabiliriz90m euroluk orta sahanin kadrolara yazildigini görünce ben
![]()
CimbomMadrid mi?
Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurduokan buruk transfer yapılmamasına tepki olarak istifa ederse yerine sumudica'yı ister misiniz?
Abi uefa icin kaldi 2 gün. Sonra kolpacinin biri cikacak diyecek ki tek hedef şampiyonluk daha 1 hafta var merak etmeyin diyecek sonra 1 hafta boyunca forumda volta atıp duracağızİki ihtimal var üstad, ya yetişecek yahut yetişmeyecek. Varsayımlar iki gün için sadece, netice er geç belli olacak. Az biraz beklemek kaldı geriye.![]()
okan buruk transfer yapılmamasına tepki olarak istifa ederse yerine sumudica'yı ister misiniz?
oyle dusunme. her seye hazırlıklı olmak lazım. herkesin alternatifini belirlemek lazım. icinde bulundugumuz gunler bunu bir kere daha bize gosterdi.Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu
Cimbom
okan buruk transfer yapılmamasına tepki olarak istifa ederse yerine sumudica'yı ister misiniz?
bizim astronot kingper 19 ocak'ta yola cikti sanirim. 1-2 güne yurda dönmüs olur.
fark etmez nasıl istersen@Furkan Korkmaz diğer nöbet için uçuş izni istiyorum kule
Birazdan adminlere çıkacağım ütopyaya yüce honosun yanınafark etmez nasıl istersen
Aman emrem bari renkdaşlarına lo lo yapmaTransfer gelmeyince gece azgınlığı geliyor