- 3 Temmuz 2012
- 134.047
- 80.878
- 5.198
piyasadaki isim buydu kimi bekliyordunsirf transfer yaptik denilmesi icin yapilmis boş bir transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
piyasadaki isim buydu kimi bekliyordunsirf transfer yaptik denilmesi icin yapilmis boş bir transfer
Rennes'e bu işlemez Avrupa'ya en çok ticaret yapan kulüplerin başında bizde iyi performans gösterirse yaza 15-20'ye en kötü ihtimal EPL'de ilk 5-6 hariç alttaki takımlara satarlar.Bi alın deneyin beğenirseniz sonra konuşuruz fiyatını demişler : )
Hadi ya öyle miymiş. Ben sevindim mesela. Yüksek bonservis bedelli transfer yapılmaması olumlu. Yazın eli güçlü olacak kulübün.Kimse sevinmez bu saçma transfere, taraftarı susturmak için yem..bu sene sampiyon olamazsak bu taraftar bunu unutmaz.
Senin gibi tek tük numuneler çıkar elbet.genele bakmak lazım.Hadi ya öyle miymiş. Ben sevindim mesela. Yüksek bonservis bedelli transfer yapılmaması olumlu. Yazın eli güçlü olacak kulübün.
Aurier işi çok saçma gerçekten. Adam Fil Dişi ile Afrika Kupası'nda. Ev sahibiler ve çeyrek finaldeler. Ne zaman gelir bilinmez. Artı takım kaptanı, her maç 90+uzatma vs. oyunuyor. Sakatlık da yaşayabilir. Sözleşme imzalayıp ya tutarsa diye bekleyeceğiz!Opsiyon olmamasını anlamak lazım adamlar son günlerde 10 milyon Euro çekmiş o paraya opsiyon koysan neye yarar? En azından işimizi görsün sezon sonuna kadar takımda bek yok bek. Gidip bitik Aurier'i almaktan daha iyi.
Yaz döneminde başka bek oyuncusu da bulunur gerekirse.