Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki assignon konusunda yol katedemedik, en azından kiralık olarak düşünüldü bu da bir gelişme. Opsiyon olmaması pazarlığın sert geçtiğini gösteriyor. Sol beke de bonservis ile gelmek istemeyen kiralık olacaksa dönmek isteyen Rıdvanı çekiyoruz muntemelen. Bonservisi orta sahaya gömeriz ben diyeyim size. Bekleri yazın çözeceğiz belli oldu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsan yalandan da olsa bi 5-10 arası oğsiyon koydurur herif bi tutsa bu denmez 20 den aşağı salmaz

Kimse sevinmez bu saçma transfere, taraftarı susturmak için yem..bu sene sampiyon olamazsak bu taraftar bunu unutmaz.

Belki şu olabilir satın alma önceliği gibi bir durum mesela

Kimse sevinmez bu saçma transfere, taraftarı susturmak için yem..bu sene sampiyon olamazsak bu taraftar bunu unutmaz.
Hadi ya öyle miymiş. Ben sevindim mesela. Yüksek bonservis bedelli transfer yapılmaması olumlu. Yazın eli güçlü olacak kulübün.

Transferi beğenmeyenlerle, Avrupa ligini salalım diyenler aynı.

Assignon yazin her türlü gidecek. Kötü oynarsa zaten almayiz, iyi oynarsa Rennes bizim veremeyecegimiz bir fiyat ceker.

Neyse buna da sükür. Umarim katki verir sezon sonuna kadar.

Yarısı adamı begenmıyor yarısı neden opsiyon yok diyor enteresan

Özür dileriz dostlar Bayernden sacha Boey i alamadık ama idare edin

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman rodop asensio diye telaffuz etmisti yayında

Opsiyon olmamasını anlamak lazım adamlar son günlerde 10 milyon Euro çekmiş o paraya opsiyon koysan neye yarar? En azından işimizi görsün sezon sonuna kadar takımda bek yok bek. Gidip bitik Aurier'i almaktan daha iyi.

Yaz döneminde başka bek oyuncusu da bulunur gerekirse.
Aurier işi çok saçma gerçekten. Adam Fil Dişi ile Afrika Kupası'nda. Ev sahibiler ve çeyrek finaldeler. Ne zaman gelir bilinmez. Artı takım kaptanı, her maç 90+uzatma vs. oyunuyor. Sakatlık da yaşayabilir. Sözleşme imzalayıp ya tutarsa diye bekleyeceğiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt