- 17 Ağustos 2009
- 42.016
- 30.456
- 3.448
Davinson son haliyle Nelsson'u kesemez. Sol bek Barış Sağ Ziyech/Kerem/Halil olur.Muslera
Assignon Davinson Apo ???
Torreira Kaan
Barış Mertens Zaha
Icardi
bu mudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson son haliyle Nelsson'u kesemez. Sol bek Barış Sağ Ziyech/Kerem/Halil olur.Muslera
Assignon Davinson Apo ???
Torreira Kaan
Barış Mertens Zaha
Icardi
bu mudur
Assingon hamlesi şimdi anlam kazandı. Zeki olmayınca alternatif imiş sanırım.
Allah razı olsun reis 1,5 saat sonra haber geldi.Hamleler geliyor ahbert.
Nelsson övgülerini abartı buluyorum aralarında ciddi kalite farkı var. Sol bek almaz mıyız diyosun.Davinson son haliyle Nelsson'u kesemez. Sol bek Barış Sağ Ziyech/Kerem/Halil olur.
Daha iyisi lazım zaten ya. Acuna'nın sakatlığı endişelendiriyorOraya Acuna koyacaktık koyamadık sanırım.
Evet ucuz ve risksiz ama asıl mesele iyi topçu olup olmaması. Bir futbolcu iyi oynamadıktan sonra gerisi boş. Umarım iyi topçudurbundan daha ucuz ve daha risksiz hame yapılamazdı gibi.
Kalite mevzusu ayrı istikrarlı performans ayrı. Ligin stresi yüksek maçları geldiğinde hata riski daha az olan Nelsson tercih edilebilir. Dalgalanıyor Sanchez'in performansı şimdilik.Nelsson övgülerini abartı buluyorum aralarında ciddi kalite farkı var. Sol bek almaz mıyız diyosun.
Daha iyisi lazım zaten ya. Acuna'nın sakatlığı endişelendiriyor
Biz Rıdvan'a değil, Rıdvan bize muhtaç olmalı. Alınmamalı.Ertan Süzgün: "Rangers Rıdvan'ı kiralık vermek istemiyor oyuncu tarafıda Avrupa şampiyonası var 4 ay gelebilirim ama sezon sonu Avrupa'da devam etmek istiyorum. Bu transferdeki durumun oyuncuyla alakalı olduğunu düşünüyorum."
Ertan Süzgün: "Rangers'da Rıdvan'a biz seni kiralık vermek istemiyoruz yanıtı veriyor."