Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse sene sonu dubois de gelir sağ bek yeniden değerlendirilir. Y*şakşehire kendi oyuncumuz için para vermekten iyidir. Umarım oyuncunun aidiyet sıkıntısı olmaz ve iyi oynarsa absürt bir fiyat çekmezler. Profil olarak adı geçenler içinde en iyi tercih.

Nelsson övgülerini abartı buluyorum aralarında ciddi kalite farkı var. Sol bek almaz mıyız diyosun.

Daha iyisi lazım zaten ya. Acuna'nın sakatlığı endişelendiriyor
Kalite mevzusu ayrı istikrarlı performans ayrı. Ligin stresi yüksek maçları geldiğinde hata riski daha az olan Nelsson tercih edilebilir. Dalgalanıyor Sanchez'in performansı şimdilik.

8 ve 10'a şut çekmeyi bilen birer adam çözüp şu tete'yi salalım. Yabancı sınırında sıkıntı yok. Rıdo naz yapma lan. Oliveira ve Ndombele Florya'dan damacana su içse fayda gelmez gibi duruyor.

Ertan Süzgün: "Rangers Rıdvan'ı kiralık vermek istemiyor oyuncu tarafıda Avrupa şampiyonası var 4 ay gelebilirim ama sezon sonu Avrupa'da devam etmek istiyorum. Bu transferdeki durumun oyuncuyla alakalı olduğunu düşünüyorum."

Ertan Süzgün: "Rangers'da Rıdvan'a biz seni kiralık vermek istemiyoruz yanıtı veriyor."

Her türlü katkı yapar bu arada, bizim ligde futbolcu bile olmayan sadece atlet osayi bile iyi duruyor

Ertan Süzgün: "Rangers Rıdvan konusunda 10-15'e satarız düşünceleri yok son haftalarda süre vermeleride ondan zarar etmeden çıkmak istiyorlar."

Ertan Süzgün: "Rangers Rıdvan'ı kiralık vermek istemiyor oyuncu tarafıda Avrupa şampiyonası var 4 ay gelebilirim ama sezon sonu Avrupa'da devam etmek istiyorum. Bu transferdeki durumun oyuncuyla alakalı olduğunu düşünüyorum."

Ertan Süzgün: "Rangers'da Rıdvan'a biz seni kiralık vermek istemiyoruz yanıtı veriyor."
Biz Rıdvan'a değil, Rıdvan bize muhtaç olmalı. Alınmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt