Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assignon efsaneli bir 4 ay geçirse çok iyi oynarsa bile yazın 3 ay peşinde koşmamak lazım Denayer gibi süreç uzatmayıp zaman kaybetmemeliyiz.

Haziran ayı geldi mi Assigon'u güzelce uğurlayıp önümüze bakıp A-B-C planlarını devreye sokmak lazım.

Çıkmak önemli faiz ödemesinden kurtulmamız lazım bu sene 1 milyar TL'ye yakın faiz ödendi ya da ödenecek sonuç olarak faiz ödemekten azaltamayabiliriz. Acil olarak kurtulmak lazım.
valla ben o goruslere katılmıyorum. yıllık %45 gayet uygun bir faiz. borcu bugün sıfırlasan iki ay sonra yine kredi alacaksın bu sefer daha yuksek faizden. futbol kulubu gibi nakit akısı duzensiz sirketler kredisiz buyuyemez. ben olsam anapara borcunu 1 milyarın altına cektikten sonra vadeye kadar krediyi acık tutarım.

Bu sene başında şampiyon olduk üstüne bir şampiyona yoktu bol bol vaktimiz vardı ama yine Eylül'e kaldık beni transfer dönemleri hep sıkıntılı geçiyor.
Transferin ilk 3 haftasında 5-6 sağlam adam çözüp kadroyu %70 oranında yazsak bile ters etki yapar, kalan haftalarda yapılacak yangın dozajı düşeceği için yine gerginlik çıkarırız

Zaniolo ve Tete, toplasan 10 tane maçı yoktur ama ikisi de para kazandıracak. Doğru dürüst kadronun parçası olmadan para kazandırmaları iyi bir şey. Denk geldikçe alır Erden Timur böyle adamları.

Yaz ayında 2 yıl ve üzeri sözleşmesi kalan futbolcular bunlar olacak.

1- Sanchez
2- Torreira
3- Oliveira
4- Tete
5- Zaha
6- Icardi

Assignon'un uçakla Blas'ı kaçırmamız yok mu jetin parası boşa gitmesin. :asd:

Neyse sene sonu dubois de gelir sağ bek yeniden değerlendirilir. Y*şakşehire kendi oyuncumuz için para vermekten iyidir. Umarım oyuncunun aidiyet sıkıntısı olmaz ve iyi oynarsa absürt bir fiyat çekmezler. Profil olarak adı geçenler içinde en iyi tercih.
Beğenirsek sezon sonu alabileceğimiz aralıkta olur bence eğer acayip bir şey olmazsa. Opsiyon olması daha iyi olurdu ama belli ki adamlar 10 üzeri koymak istedi o tarz bir opsiyonda koyup koymama arasında pek fark olmazdı.

Başka açıklaması yok Ertan'da Brezilya'ya ilgi çekmişti ya Scarpa ya Veiga
eznukyi.jpg

Yaz ayında 2 yıl ve üzeri sözleşmesi kalan futbolcular bunlar olacak.

1- Sanchez
2- Torreira
3- Oliveira
4- Tete
5- Zaha
6- Icardi
Tete para kazandrır

Oliveira 'nın Porto'daki sözleşmesi uzun süre devam ediyor diye bonservisi düşük aldılar. Maaş yükünden kurtulacak şekilde herhangi bir teklife yollarız. Oliveira yedek kalmayı seven biri değil. Takımda seviliyor, Feghouli gibi yata yata para kazanmaz.

Büyük takım olmak zor gerçekten
Assignon'u Alanyaspor alsaydı 500 K € bonservis isterlerdi, biz isteyince kapı 10 M €dan açılıyor

Brezilya'dan sürpriz gelişmeler olacak gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt