Dün refresh manyağı olmayayım boşuna diye pek uğramadım.
anladığım kadarıyla - yazılan çizilene göre:
Sol bek : öncelik Rıdvan - olmazsa Locke ya da Acuna kira. Rıdvan dedikodular gibi yarım sezonluk falan filan değildir bence (opsiyon eklenirse farklı tabi) - 4 aylığına yerli topçu ülkeye neden dönsün derim. Rıdvan'ı BJK de severdim ama uzun vadeli aradığımız adam mı hala bilmiyorum. Adı geçen yabancılarıda bilmiyorum ama forumda paylaşılan Locke isatistikleri fena değildi.
Sağ bek : Assignon - alternatifleri inandırıcı gelmedi. ZINK diye Boey KAP açıklamasının arkasından ÇAT diye bu transferin KAP'ı gelmeli. Ataç dosyaya takılı değildi - server çöktü - babasının beli tuttu gibi bahaneler ile 3 4 gün fazladan beklenmemeli.
kreftif VERSATİL(
) 10 No: bana göre kimsede isim yok bu konuyla alakalı.
gidici bakılan olarakta:
Boey - Tamamdır , kesin , bayern TD si bile artık röpörtajını verdi. Yolu açık olsun koçeronun- bayern maçı notlarına hep bakacağız destekleyeceğiz.
Tete - NezvAT salladı gene bir şeyler , 3.5 -4 mil yarım sezon kira ve satın alma opsiyonu piyango ötesi bir şey -, çok gerçekçi bulmamakla beraber 7 M direkt bonservis durumuda varmış. Hemen hangi teklif gerçekse yolu verilmeli
Zİyech - Gerçekten mertens yerine - sağ kanatla beraber serbest ve değişken şekli işimize yarar ama adam benim gözümde is-tek-siz. başka kulube karar kıldı vs gibi haberlerde çok iğrenç. Yarım sezon sadece BAY rotasyonu ile kotarmaz orası Tete'de giderse - Zaha Kerem döngüsü doğru değil. Ziyech olaki ayrılırsa sağ kanada da çok para ayırmadan bir takviye şart olur - gerekirse yerli - Eyüpte daha fazla kullanılabilir
Bonservis beklediğimiz:
Yunus - 10 M du sanırım ama opsiyon ne alem kaç maç bilmiyoruz
Zaniolo - Yanlışsam tutarı düzeltin - 4 -5 M kiralık ücreti aldık - üstüne 22.5 M muydu bonuslar harici bonservis parası? Kaç maç nedir bilmiyoruz
Sonuç olarak bakınca - Boey trasnferi para geldiği için negatif havayı dağıttı gibi hal var . Her şey iyi güzel ama ihtiyaçlara bir ihtiyac daha eklendi. Ayrıca yazın aldığın adamlar tutmayıp paraya dönüşme potansiyelleri var oda kötü değil AMA 4 5 AY diri kalıp şampiyon olması gerekende takım var ortada. Bu açıdan yaş tahtaya basılmaması lazım.
Yazın muhtemelen Apokerim - Nelsson - Barış ve belki Zaha için gidici konuşacağız. E kadro silbaştan - uyum sağla- kamp yap derken gene oturmamış işler olabilir ki 2 sezon şampiyon olup üstüste bunu yaşamak beni mutsuz eder yalan yok.