Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı kaynak paylaşmamaya, kaynaksiz haber paylaşmamaya özen gösterelim. Nöbet 3 ho

Takımı yağmalıyolar la resmen bıraksak Erden Timur'u da alacaklar herhalde :d

Gelsin artık şu KAP açıklaması

25 mi 30 mu bilek, 15’se sövek

Tete ve Ziyech gitsin, oraya bir wonderkid cekelim. Baris, Zaha, Kerem ve Transfer 2 kanat icin yeter. Hem baya maas yükünden kurtulmus oluruz ve o rakami belki yazin sözlesmesi biten bir adam icin kullanabiliriz.

orta sahaya seko fofona çekek battı balık yan gider

Şu transferler UEFA'ya yetişmeli ama ben yetiştirmeyi geçtim 3 oyuncu alınacağını bile sanmıyorum. Çok durgunluk var kulüpte.

Boey için neden hala KAP yok? Son konuşulan rakamların altında bir şey açıklanacak diye tırsıyorum.

Cidden ara transfer dönemine göre fazla oyuncu göndereceğiz gibi duruyor inşallah herşey planlıdır.

Tete ve Ziyech gitsin, oraya bir wonderkid cekelim. Baris, Zaha, Kerem ve Transfer 2 kanat icin yeter. Hem baya maas yükünden kurtulmus oluruz ve o rakami belki yazin sözlesmesi biten bir adam icin kullanabiliriz.
Ziyechi tutarım, hayatta çıkmam sözleşmesinden. Bedavaya al sezon sonu şampiyon olduktan sonra istediğin fiyatı çek Araplara. Ultra salaklık olur bedava bonservisli oyuncunun sözleşmesinden çıkmak. Adamın herzaman piyasası var, Ziyechten bahsediyoruz. Ölüsü 30-40 milyondur Araplara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt