Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi sana ne DM ler geliyordur @Uğur İz
1706438355574.webp

Yazın bi sol bek bi orta saha alıp takımı tamamlayacaktık ama olmadı sağ kanat sol kanat dağıttık takımı

Şimdi de sol bek ve orta saha alıp tamamlanacaktık ama teker teker bozuyoruz yine

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyi bozuyoruz anlamadim 30+m teklif gelen adamı tutamazdik. Arti performans alamayacagimizi geçte olsa anladığımız tete ve ziyech gibi isimlerden kurtuluyoruz. Yerlerine kim gelirse katkı verir şu durumda. Yaz konusunda haklısın ki yaz dönemini zaten iyi gecirmedigimiz icin bunlar oluyor. Sen dua et hoca+ yönetim farkinda hatalarin. Yoksa ziyech tete var elimizde güveniyoruz gerek yok diyebilirlerdi. O zaman gorurdun vahim durumu

Yonetim 2-3 gunde aciklayacagi ortalama ustu 1 sag ve sol bekle butun ruzgari lehimize cevirir

Bu ebosele gelsin bizim ligde böyle adamlar başarılı olur güçlü ve hızlı adam

Angelino transferinde garip işler dönüyor. Hayırlısı diyelim.

Sacha'dan gelen gelir ile yönetim acaba - tamam 6yı yapıştırıp deyip Angelino'yu tutma gibi hamle yapar mı milletle 7 8 i aşağı çekme çabası yerine.

daha büyük soru - bonservisi alınmış Angelino BEK gibi BEK olur mu bundan sonra bizim kadroda

Cameron Puertas
Ismi cok gecti fakat ikilemdeyim
1 - Ispanyol
2 - Yasi 25 oldugu halde sadece bu sene istatistik yapmis
3 - Ligin en degerli takimi yazin Adana'nin elendigi takimmış ve bence iyi takim degillerdi.

Sacha'dan gelen gelir ile yönetim acaba - tamam 6yı yapıştırıp deyip Angelino'yu tutma gibi hamle yapar mı milletle 7 8 i aşağı çekme çabası yerine.

daha büyük soru - bonservisi alınmış Angelino BEK gibi BEK olur mu bundan sonra bizim kadroda
Ben vereyim cevabi

Olmaz

Ben vereyim cevabi

Olmaz
bence de olmaz - ama "6 milyona elde bizde memnun olana adam" fikri yönetimin hoşuna gidebilir. milletin son günler şişirmesiyle para indirmeyi beklemektense

Okan hocada ısrarlıydı güya angelino'da çünkü.

zorla güzellik gibi bir durum olur - Lig için bilememde AVL'de can sıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt