Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cafer Güney ciddi ciddi rıdvan ve zeki vasatlarını kulübe çakacaklar
Neyi bozuyoruz anlamadim 30+m teklif gelen adamı tutamazdik. Arti performans alamayacagimizi geçte olsa anladığımız tete ve ziyech gibi isimlerden kurtuluyoruz. Yerlerine kim gelirse katkı verir şu durumda. Yaz konusunda haklısın ki yaz dönemini zaten iyi gecirmedigimiz icin bunlar oluyor. Sen dua et hoca+ yönetim farkinda hatalarin. Yoksa ziyech tete var elimizde güveniyoruz gerek yok diyebilirlerdi. O zaman gorurdun vahim durumuYazın bi sol bek bi orta saha alıp takımı tamamlayacaktık ama olmadı sağ kanat sol kanat dağıttık takımı
Şimdi de sol bek ve orta saha alıp tamamlanacaktık ama teker teker bozuyoruz yine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gitmişken @Feramuz Kayalar a baksana bi orada mıtransfer nöbeti 4 için lobi hazırlıklarına başlıyorum bu akşam tanrıverdi sarayına ziyarette bulunacağım umarım doruk karşılamaz beni
Deydi mi bukadar stres olmaya yurekli abimzahmet oldu
harem ağası yapmışlargitmişken @Feramuz Kayalar a baksana bi orada mı
Sacha'dan gelen gelir ile yönetim acaba - tamam 6yı yapıştırıp deyip Angelino'yu tutma gibi hamle yapar mı milletle 7 8 i aşağı çekme çabası yerine.Angelino transferinde garip işler dönüyor. Hayırlısı diyelim.
![]()
Roma, Celik sempre più vicino al Galatasaray. Se parte si sblocca Angeliño in entrata | Calciomercato
Il mercato si sa, è un gioco di incastri e di strategia. Quello che sta succedendo in ottica esterno destro nella Roma lo dimostra.Ieri la Roma ha trovato l`accordo.www.calciomercato.com
Ben vereyim cevabiSacha'dan gelen gelir ile yönetim acaba - tamam 6yı yapıştırıp deyip Angelino'yu tutma gibi hamle yapar mı milletle 7 8 i aşağı çekme çabası yerine.
daha büyük soru - bonservisi alınmış Angelino BEK gibi BEK olur mu bundan sonra bizim kadroda
bence de olmaz - ama "6 milyona elde bizde memnun olana adam" fikri yönetimin hoşuna gidebilir. milletin son günler şişirmesiyle para indirmeyi beklemektenseBen vereyim cevabi
Olmaz