- 26 Ocak 2021
- 40.993
- 40.242
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen 2si de cöp umarim öyle 1 mallik yapmayizYeterince yerli var. Rıdvan ve Zeki'ye ödenen her ücret çöpe atılmış sayılır.
Bilmem pek göz atmadım. Benim Bayern'i tutan bir arkadaşım var o epey mutluydu, sizle oynadığımız maçlarda en beğendiğim adamdı at kuyruklu stoper ile birlikte diyorduKral bayernliler ne diyor sachaya mutlular mi
Dostluk bozulmakla kalmaz hasım oluruz sonrasında. Ama ossung, Tete' yi 10 a çakalım da çakallara...Sakatlığın Türkçe tabiri ne bilmiyorum ama Coman iç bağları koparmış dizinde.
Hazır Bayern ile iyi ilişkilerimiz varken kendilerine bir kardeş kıyağı yapıp Tete'yi sadece 10 Milyon € gibi komik bir rakama verebiliriz. Yeter ki dostluğumuz var olsun.
Trans lazim transssss
Zaha şampiyonluk yolunda daha işimize yarar net, hatta FB maçında gol bekliyorum kendisinden ama Tete'den ümidi tamamen kesmek üzereyim.35'e Zaha Tete paketi yapalım bence
10 Milyon Bayern için ciklet parası. En kötü 5'e falan başkasına kitlerlerDostluk bozulmakla kalmaz hasım oluruz sonrasında. Ama ossung, Tete' yi 10 a çakalım da çakallara...
Ben çok fazla seyretmedim ama defansif yönü Assignondan daha kuvvetliymis .Keşke onu alabilsek ama satarlarmi bilinmezO 11'e geçtiği için ve bir tane de sağ bek oynayabilen de bir oyuncu alacaklarmış ondan dolayı Assignon ayrılmak istiyor zaten. Rennes'in yeni gelen TD'si sistem değişikliğine gitmiş o yüzden sağ bekte daha defansif özellikli birini istiyor ve tercih ediyormuş. Assignon'da o yüzden ayrılmak istiyor Boey daha gitme durumu yokken bu haberler çıkmıştı. O yüzden bir fırsay 5-6+bonus+paya bitirmeye çalışıyorlar bizimkiler yüksek ihtimal. Salı- çarşamba belli olur yeni beklerimiz.
Ekli dosyayı görüntüle 232316
Bana vurdurduğunu söylemeden vurdurduğunu anlat..
ulan çakallara bakEkli dosyayı görüntüle 232316
Bana vurdurduğunu söylemeden vurdurduğunu anlat..
Yönetimdeki panik halini nereden sezinledin sevgili Halim? Daha 10 günden fazla var .Yönetimin senin onları panik halinde ilan etmenden haberleri varmı?Hocam günlerdir söylüyoruz omurgaya birşey olmasın gerisi halloluyor.Angelino oynadığında solbekimiz varmiydi solbeksiz oynuyorduk zaten.çok iyi para kazandık lakin bence boey gidişine hazırlıksız yakalandık,yönetimde panik halinin sebebide tamamen bu