Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlığın Türkçe tabiri ne bilmiyorum ama Coman iç bağları koparmış dizinde.

Hazır Bayern ile iyi ilişkilerimiz varken kendilerine bir kardeş kıyağı yapıp Tete'yi sadece 10 Milyon € gibi komik bir rakama verebiliriz. Yeter ki dostluğumuz var olsun.
Dostluk bozulmakla kalmaz hasım oluruz sonrasında. Ama ossung, Tete' yi 10 a çakalım da çakallara...

sanılanın aksine cok fazla güc kaybettik bence ziyech ve boeyin yerlerini dolduramazsak altın pakette sampiyoluk sunabiliriz

Trans lazim transssss
1706447831805.webp

O 11'e geçtiği için ve bir tane de sağ bek oynayabilen de bir oyuncu alacaklarmış ondan dolayı Assignon ayrılmak istiyor zaten. Rennes'in yeni gelen TD'si sistem değişikliğine gitmiş o yüzden sağ bekte daha defansif özellikli birini istiyor ve tercih ediyormuş. Assignon'da o yüzden ayrılmak istiyor Boey daha gitme durumu yokken bu haberler çıkmıştı. O yüzden bir fırsay 5-6+bonus+paya bitirmeye çalışıyorlar bizimkiler yüksek ihtimal. Salı- çarşamba belli olur yeni beklerimiz.
Ben çok fazla seyretmedim ama defansif yönü Assignondan daha kuvvetliymis .Keşke onu alabilsek ama satarlarmi bilinmez

Dorgu için burada 20 milyon falan isterler diyen arkadaşlar vardı ama adam ilk 11 oyuncusu bile olamamış bence o da alınabilir durumda şu an gerçi benim Gendrey'in benim dikkatini çeken maçlarda oynamadı yada dikkatimi hiç çekmedi.

çok iyi para kazandık lakin bence boey gidişine hazırlıksız yakalandık,yönetimde panik halinin sebebide tamamen bu

Ziyech ve Tete de gidecek heralde. Ndombele denen hayırsız da giderse resmen takım tüm gereksizlerden kurtulmuş olacak. İki bek bir orta sağa işimizi görür. Barış ta sağa geçer. Bakambu da geliyor zaten.

çok iyi para kazandık lakin bence boey gidişine hazırlıksız yakalandık,yönetimde panik halinin sebebide tamamen bu
Yönetimdeki panik halini nereden sezinledin sevgili Halim? Daha 10 günden fazla var .Yönetimin senin onları panik halinde ilan etmenden haberleri varmı?Hocam günlerdir söylüyoruz omurgaya birşey olmasın gerisi halloluyor.Angelino oynadığında solbekimiz varmiydi solbeksiz oynuyorduk zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt