Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan erden timur bile kimin geleceğini bilmiyordur

100 yere teklif yapmışlardır

hangisi artık oltaya çarşamba/perşembeye kadar

cuma zaten son gün o güne uçaklar iner anca

Söylediklerinin çoğuna hak vermekle birlikte artık bu duruma alışmak vede acil hamleler yapmak zorundayız.Oyuncularimiza talipler olması hemde yüklü meblaglarla çok iyi.Ama şunu bilki biz sezon başından beri solbeksiziz bu 1 .2.si orta sahaya gelince birsuru transfer yapıldı ama Meloyu bulamadık maalesef.Kanatta ise sana katılmıyorum şöyleki ne Ziyech ne Tete asla vede kata bizim kanatimiz olamaz ne dibe iniyorlar ne içeri penetre ediyorlar nede süreklilik arzediyorlar.Ki Ziyechi kendisi gitmek istiyormuş doğru ise eger.İstrksizlik tripleri ayrı bir dert inan bana Barış Alper ikisindende iyi oraya şimdilik transfer elzem değil.Gidiyorsa gitsin modundayiz.Zaten kiralık.
bende benzer düşünüyorum işte şüpheye düştügüm kısımda acıl hamleler yapmamız gerekiyor acaba yapabilecek miyiz şampiyonlugu bu sebebten ikram edersek kimse iyi paralı bonservisleri hatırlamazda umursamazda umarım yönetim gecikmeden yapar hamleleri.

twye bir girdim 250 tane yeni duyumcu türemiş

eskiden 10 tane anca vardı

x para verdiğinden beri girilmez oldu yeminle

bu sabah ümit özatın kızına anasına işkence edeceğini söyleyen birini gördüm orada yauvvvv

geçen günde bizim uçağımızın düşmesi için totem çalışması yapıyorlardı

bu nasıl bir mecra bu insanlar neyin kafasını yaşıyor
savcılar ne yapıyor belli değil!

iğrenç bir ortam oldu iyice

twye bir girdim 250 tane yeni duyumcu türemiş

eskiden 10 tane anca vardı

x para verdiğinden beri girilmez oldu yeminle

bu sabah ümit özatın kızına anasına işkence edeceğini söyleyen birini gördüm orada yauvvvv

geçen günde bizim uçağımızın düşmesi için totem çalışması yapıyorlardı

bu nasıl bir mecra bu insanlar neyin kafasını yaşıyor
savcılar ne yapıyor belli değil!

iğrenç bir ortam oldu iyice
sonucunu yaşamadığın ağzına geleni söylemenin serbest olduğu
saygısızlık yapmak istediğine sonuna kadar yapabildiğin
etkileşim kasıp üstüne para aldığın başka yer yok .

insanımızın profili bu hallere düştü

Atalın ve tutanın iyi olacak abi gelsin

Opera Anlık Görüntü_2024-01-28_172754_datamb.football.webp

bende benzer düşünüyorum işte şüpheye düştügüm kısımda acıl hamleler yapmamız gerekiyor acaba yapabilecek miyiz şampiyonlugu bu sebebten ikram edersek kimse iyi paralı bonservisleri hatırlamazda umursamazda umarım yönetim gecikmeden yapar hamleleri.
Şöyle dusun ve kendini rahatlat: insan bir kere hata yapar kolay kolay yinelemezmErden Başkan kesinlikle bizden iyisini düşünüyordur ve de umalimki çok para harcamadan boeyleri bulmuştur aylar öncesinden.Gidip Ridvana 5-6 vermez diye düşünüyorum.Hata yapmaz diye düşünüyorum.Bekleyelim görelim.

spinazolla ve segio gomez diyordu erinç yılbaşından önce

bu iki isimden hiç haber yok

Cezayirin as sağ beki imiş.nice topçusu Fransa tedrisati

Bilal Kısa ve Erman Kiliç, Sacha Boey'i görüntülü whats app görüşmesi ile tebrik edip, başarılar diledi.

SM-G998B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt