Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayağı iyi herifti son durumunu bilmem de
Son 3 maçtır 11'de başlarken bu gün kadroda yokmuş eğer sakatlığı falan yoksa transfer işi olabilir. Birde milli takımda 3-4-2-1 sisteminde forvet arkası oynuyor yeri gelir Mertens yerine de oynayabilir sağ kanada Barış Alper koyarak. Çalışkan oyuncuydu diye hatırlıyorum prese uygun.

Hakikaten bu kadar parayi ne yapacagiz?
Istenirse neredeyse 40 milyon butce olacak

Sallai tam alırken gözüne tekme yiyen adam değil mi. O maçı izlemiştim. Adam kramponun burnuyla çakmıştı diye hatırlıyorum. Testlere sokmak lazım carole gibi körlük var mı diye

Rıdvan şu şartlarda fena olmaz Acuna'dan falan daha olumlu baktığım bir transfer. Satın alma opsiyonlu falan kiralanabilirse makul bir hamle olur.

Rodop: ziyech ve menajeri milli takıma gitmeden önce arap takımlarına gideceğiz demiş milli takım kampında mutluyuz kalacağız demiş şimdi de biz anlaşmak üzereyiz gideceğiz diyormuş
Ulan Ziyech ulan Ziyech

Irkçılık yapmak istemiyorum da bu Faslılar filan cidden yoruyor adamı

Rıdvan şu şartlarda fena olmaz Acuna'dan falan daha olumlu baktığım bir transfer. Satın alma opsiyonlu falan kiralanabilirse makul bir hamle olur.
Sadece kiralık daha iyi olur. Seneye sınır yok. 5 filan vermeyelim

Rıdvan konusunda en büyük çekincem takım boyu kısalıyor. Kerem-Torreira-Rıdvan 11 çıktığı senaryoda sağ bekin Meunier boylarında biri olması iyi olur.

Rıdvan için Rangers 4.5 zorunlu şartlı kiralık istiyor deniyordu. 3-3.5-1 bonusa bitirebiliriz transferi. Seneye yabancı sınırı kalkmıyor ilk 11'de kalkıyor belki ama 12'ye düşüyor o yüzden Rıdvan seneye de önemli bir rotasyon oyuncusu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt