Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.882
- 8.082
- 1.898
oyşşşşş sat sat sat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedi fahiş fiyata oyuncu satan takımın taraftarıDubois gelsin. Sağ sol idare eder. Sezon sonu da yeni Boey'lere yelken açarız. İt oğlu itler devre arası olduğu için fahiş fiyat çekiyorlar demek ki
Tibet töreyi tercih ederimKaya maya kimdir ya bos bos adam turedi
Aklımız alsa kulüp yönetiyor olurdukAbi nasıl 10 veriyorlar bu herife aklim almiyor
Hayatımda Galatasaray forması giyip te umudum olmayan tek oyuncudur10 kişi oynasak tete oynamasa bile maclarımız aynı devam eder
Şu şamp ligi nasıl değer artırıyor resmen kanıtı, 1gol 1 asist = 7-10 milyon euroAbi nasıl 10 veriyorlar bu herife aklim almiyor
sözleşmesi 1+1+1, şimdi olmasa sene sonu gitme kozu var adamın elinde zaten. bir şey düşünülmüş anlaşılmış ki böyle bir sözleşme yapılmış. eğer oyuncu kafa olarak burada değilse verim alamazsın. futbol özveri ve disiplin işiSözleşme niye var. Her isteyen kafasına esip gitsin ozaman. İkna edeceksin
Klasina yakistiramadim ahbertim. 2 saat önce asensio diyordun, hangi ara shelveye dustukSHELVEYi alalım bizde
Alir alirSıvacı ertem jk can uzunu alıyor demiş. Biz alalım