Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz transfer yapılmamış olması biraz can sıkıcı ama çok da abartmayalım. Solbek zaten alınacaktı, Boey gidince bir sağbek de illa ki alınacaktır. Okan hoca ''Olursa yaratıcı bir oyuncu'' diyerek 8,5-10 numarayı işaret etmişti, o da alıncaktır diye umuyorum...

Tete giderse kayıp değil. Ziyech' in gitmesi de durumun netleşmesi açısından iyi olur; adamın bizde oynamaya niyetinden emin olamadık bir türlü, böyle şey mi olur? İkisi birden giderse de mutlaka bir sağ kanat alınacaktır. Bu ikisi yerine Yusuf Sarı' nın alınması güç bile katar takıma; geçen yıldan beri beğendiğim, hızını kullanırken etrafının farkında olup doğru tercihler yapabilen bir futbolcu...

Avrupa listesine transfer edilecek 1-2 futbolcunun yazılamayacak olmasını sorun olarak görmüyorum. PSG-Barış olayının ağır palavra olduğu çok belli, yorum yapmaya değmez...

Muslera
Assignon - Sanchez - Abdülkerim - Barış/Rıdvan
Torreira - Demirbay
Sallai - Mertens/Transfer - Kerem
Icardi​

Rıdvan iyi transfer olur. Önümüzdeki sene her ne kadar 11'de yerli zorunluluğu olmasa bile her mevkide iyi birer yerli rotasyon oyuncusu bulundurulması gerekecek.

GE4bPTKW4AAZ5yL

Düzenli oynadi mi sence, az önce yazdim adamla tsak gectik mac sectik opsiyon devreye girmesin diye, düzenli oynasa belki toparlardi bi oyna bi oynama tabi form tutamaz, neyse olan oldu yapacak bise yok
Sen böyle yazinca özellikle baktim. 6 mac arka arkaya oynamis. O 6macta işik verse devam edilirdi ama veremedi. 6 mac bence işik vermek için yeterince uzun sure. 1.5+6.5 baya tuzlu kazik olurdu

Angelino için üzülüyorum önünde zaha ile oynadı zaha nin kötü performansı angelinonun sonu oldu. Çünkü asıl suçluya kimsenin tepki verme cesareti yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt