Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mal ya kardeşim oynatın satın o zaman. Ferdiyi kanat oynatıp bir bok olmayacağını anlamadığınız için beke çektiniz. Ayrıca orta saha mı asdasd. Götü yiyen orta saha koyar dener nasıl folloş olup 10 dakikada o boşluktan 2 tane nasıl takıyorlar seyredin.
Bu arada bok attığı Boey orta sahada alfa olur. Çok değil 1-2 seneye bazı maçlarda nasıl orta saha oynattıklarını ve ne ah vahlar döneceğini görürüz.
Kimmich stayla takılır aslanım 3 seneye.

Mal ya kardeşim oynatın satın o zaman. Ferdiyi kanat oynatıp bir bok olmayacağını anlamadığınız için beke çektiniz. Ayrıca orta saha mı asdasd. Götü yiyen orta saha koyar dener nasıl folloş olup 10 dakikada o boşluktan 2 tane nasıl takıyorlar seyredin.
Bu arada bok attığı Boey orta sahada alfa olur. Çok değil 1-2 seneye bazı maçlarda nasıl orta saha oynattıklarını ve ne ah vahlar döneceğini görürüz.
Bir fb li ve malum partili ile asla fikri tartışmaya girmeyin. Hastır lan deyip devam edin

rıdvanı hiç istemiyordum demekki bizde başarılı olacak.

kaan ayhan v2.

rıdvan'a hiç içim ısınmıyor başarısız olacak gibi geliyor ama umarım yanıltır

Şampiyonluğa oynayan bir takım devre arası as kadrosunu bozamaz satalım satalım moduna girerse sene sonu çok pişman olur
Rts 50kere yazildi 51i ben yazayim as kadrodan 1 boey gitti, saglam oldugunda beelki buraya ziyechi de yazabiliriz ama oda buyuk kayip olmaz 1 var 2 yok, 2 var 1 yok

Bunlar bu sene acayip malca bir yapılanmaya gitti olmaz demesin kimse, çok akla mantığa sığmayan transferleri var heriflerin bu sene.
Barışdaki güç 2 öküz de yok hızlı da baya, iyi bi Fundamental dersi alsa bu cocuktan birtane Alphonso Davies olur

Ben küçükken rıdvan tipli çocukları dövüyordum
1706394801733.webp

Yusuf demire noldu şöyle bir bildirim tarafından rahatsız edilince aklıma düştü

IMG_7451.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt