- 18 Mayıs 2011
- 52.964
- 56.839
- 4.613
Kaanin merkez defansligini ben pek begenmiyorum 6 numero da daha iyiGeçen sene beraber oynamadıkları için uyumsuzluk vardı bu sene oynasalar olur diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaanin merkez defansligini ben pek begenmiyorum 6 numero da daha iyiGeçen sene beraber oynamadıkları için uyumsuzluk vardı bu sene oynasalar olur diye düşünüyorum.
Rıdvan gelecekse sağbek dengeli veya defansif olmalı, Assignon için hücumcu diyenler var...assignon ve rıdvan
iyi bir OS alıp, orta sahada rakibi yememiz lazım yoksa bu iki kanattan bizi çok yerler gibi
Rıdvan gelecekse sağbek dengeli veya defansif olmalı, Assignon için hücumcu diyenler var...
Fransaya el atmışken yedeğe tsli mendy gibi bi os alsınlar. Torreira biraz daha oynamaya devam ederse sakatlanacak benden demesi
Eğer son zamanlarda değişmediyse Rıdvan'ın menajeribjknin çocuğu rıdvanı gsnin elinden kapamayan hasan at'ı kınıyorum

Nelsson + Ndombele(6 ay kiralık) + %15 pay(4.5 m euro) = Blas + Assignon
Erden Timur çaktırmadan onu da iteler.Pay zaten haklari. Onu hic ekstradan yazmaya bile gerek yok.

Assignon bildiğin valentine rossiersavunmada bir zafiyetimiz olur bence de,
Ne milfösü ya oldu olacak inamotoyu cagiralim