Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki hücumcu bek oynayacaksa, orta sahayı üçlemek için çok önemli bir gerekçe daha ortaya çıkmış demektir. Herhangi çok sağlam defansif bir bek bile Sacha' nın defansif katkısını veremez zira. Bayern de o özelliğinden dolayı tercih etti; ofansif yönden bazı defolarını göremediklerinden, enayiliklerinden değil...

Rıdvana 4-5 vermek saçmalık. Seneye yabancı sınırı yok. Eminim oraya adamda almaz bunlar. Birde önünde Kerem devam ederse o taraf otoban olur. Avrupa için tabi bu söylediklerim. Lig muamma

Rıdvana 4-5 vermek saçmalık. Seneye yabancı sınırı yok. Eminim oraya adamda almaz bunlar. Birde önünde Kerem devam ederse o taraf otoban olur. Avrupa için tabi bu söylediklerim. Lig muamma
Seneye yabancı kuralı ilk 11'de serbest olsa bile daha büyük sıkıntı yaratacak 12'ye düşüyor tamamen yabancı yaparsak bu sefer hamle oyuncusu kalmıyor 2 tane oyuncu sakatlansa büyük arıza çıkar kaliteli yerliler şart en az 4-5 tane verim alabileceğimiz isim olması gerekiyor.

Seneye yabancı kuralı ilk 11'de serbest olsa bile daha büyük sıkıntı yaratacak 12'ye düşüyor tamamen yabancı yaparsak bu sefer hamle oyuncusu kalmıyor 2 tane oyuncu sakatlansa büyük arıza çıkar.
Berkay filan yazılıyordu. Kaan barış cezalarda 1-2 maç idare eder. Ben kiralık istiyordum sınır var diye rıdvani. O paralar saçma geliyor bana. Sonra başka tarafa para yok der bunlar

Seneye yabancı kuralı ilk 11'de serbest olsa bile daha büyük sıkıntı yaratacak 12'ye düşüyor tamamen yabancı yaparsak bu sefer hamle oyuncusu kalmıyor 2 tane oyuncu sakatlansa büyük arıza çıkar kaliteli yerliler şart en az 4-5 tane verim alabileceğimiz isim olması gerekiyor.
yaw serbest diye 11 yabancı oynamak zorunda değiliz ki

apo-kerem-barış-kaan-demirbay-emin hatta berkan verim alabileceğimiz bi ton yerli var

Ya zaten yabancı sınırı olmasın filan diyoruz da sanki olan kontenjanlar çok doğru kullanılıyor?! Sezon başlarken, ah sınır olmasa diye full yabancılı kadrolar yazılıyor, yerliler 'zoraki evlat' muamelesi görüyordu adeta. Şimdi çoğu aslan-kaplan oldu...

Berkay filan yazılıyordu. Kaan barış cezalarda 1-2 maç idare eder. Ben kiralık istiyordum sınır var diye rıdvani. O paralar saçma geliyor bana. Sonra başka tarafa para yok der bunlar
Berkay gelecek sezonlara dönük düşünülüyormuş, kısa videoda da pek gözüm tutmadı açıkçası. Alınsa bile bu sezon pek bir şey beklememek lazım. Ya tutarsa hesabı...

Rıdvan bana tutacak gibi geliyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dubois geri cagirilabilse ve Angelino'nun zorunlu satin alma durumu olmasa ikisi sezon sonuna kadar gayet iyi idare ederdi. Simdi yuksek maliyetli transferler riskli olur, iki bek kiralansin derim. Para harcanaksa 10 numaraya kilit acici, skorer bir isme harcanmali.

rıdvan iyi topcu gelsin

Ekstrem bir durum olmadıkça hiçbir kiralık oyuncu çağırılmamalı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt