Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye yabancı kuralı ilk 11'de serbest olsa bile daha büyük sıkıntı yaratacak 12'ye düşüyor tamamen yabancı yaparsak bu sefer hamle oyuncusu kalmıyor 2 tane oyuncu sakatlansa büyük arıza çıkar kaliteli yerliler şart en az 4-5 tane verim alabileceğimiz isim olması gerekiyor.
40-50 maç oynuyoruz
14-15 adamla lig gitmez
Adam akıllı yerli oyunculara her zaman ihtiyaç var. Yasin Özcan, Yusuf Özdemir ve Levent Mercan için kaç m euro fiyat çekeceklerini düşünmek bile istemiyorum. Oluru varsa Rıdvan iyi bir alternatif olur. Kazımcan'la olmayacak belli ki.

Şartlar uyarsa yakında uyumayı planliyorum

Ama alternatiflere de bakınmiyor değilim açıkçası

IMG_2508.webp

bir tweeter odasında bu duyum gelmiş belliki

Bu sezon için 2 maç dışında hep orta saha sağında oynamış. Bizim oynadığımız formasyon içerisinde yeri yok ki bu mevkide oynayan oyuncunun. Sanmıyorum ben açıkçası bu ismin geleceğini.

Daha ilk maçta ligin en zayıf takımına karşı gördük ki Sacha' yı çok arayacağız. Tam farkında olmadan Dünyanın en 'aygır' beki bizde oynyordu belki de ve bir o kadar da dsiplinli üstelik. Adam basbayağı 4-3-3-1 oynamamızı sağlıyordu. Bir daha onun gibisini bulamayız...

O yüzden hocanın gerçekçi düşünüp oyun anlayışını revize etmesi gerekiyor. Çok zeki ve detaylara dikkat eden bir TD olduğunu biliyoruz; bizim gördüğümüzü o da mutlaka görüyordur ve gerekeni yapacaktır. Bu kadar git-gelli oyunla bu takım perişan olur...

Daha ilk maçta ligin en zayıf takımına karşı gördük ki Sacha' yı çok arayacağız. Tam farkında olmadan Dünyanın en 'aygır' beki bizde oynyordu belki de ve bir o kadar da dsiplinli üstelik. Adam basbayağı 4-3-3-1 oynamamızı sağlıyordu. Bir daha onun gibisini bulamayız...

O yüzden hocanın gerçekçi düşünüp oyun anlayışını revize etmesi gerekiyor. Çok zeki ve detaylara dikkat eden bir TD olduğunu biliyoruz; bizim gördüğümüzü o da mutlaka görüyordur ve gerekeni yapacaktır. Bu kadar git-gelli oyunla bu takım perişan olur...

Yani pek katilamiyorum

Yani pek katilamiyorum
Zekasına kefilim. Detay kısmında zaman zaman hata yaptığı oluyordur, kim yapmıyor? Mesela ilk aklıma gelen, BJK deplasmanında çıldırtmıştı beni, göz göre göre verdi maçı. Yine sezona Kerem' i 10 numara oynatma planıyla girmesi de hiç mantıklı değildi. Belki Kerem-İcardi uyumuna güvenmiştir, belki istediği takviye yapılmadığı, belki güvendiği başka bir oyuncudan verim alamadığı için mecbur kalmıştır vs...Bizlerin atladığı, aklımıza gelmeyecek detaylar üzerinde durduğunu zaman zaman gözlemliyorum. Kim bilir daha nelerin hesabını yapıyordur? Futbolu hepimizden iyi bildiğine şüphe yok...

Her ne kadar gayretiyle ihtiyaç duyulan mevkilerde faydalı olsa da Barış' ın -en azından şimdilik- Sacha' nın işlevini göremeyeceğinin farkındadır. Ndao, karşısında Sacha olsa bizim sağ kanatta elbette o denli etkili olamazdı. İkinci yarı Kaan' ın marifetiyle değil, İstanbulspor daha da gömülü oynadığı ve Ndao da yorulduğu için etkinliği düştü. Bayern yetkilisinin de söylediği gibi, katacağı yüksek enerjiden faydalanmak için yaptılar bu transferi ve bu dar zamanda değil, belki hiçbir zaman öyle birini bulamayacağız. Hoca bunu düşünmüyor olamaz...

Boey'in gideceği yeni belli olmadı bu yüzden yerine gelecek scout transferimiz hazırdır diye düşünüyorum

Haber akisi durdu
haber akışı::)

1-Boey için KAp açıklaması geldi .Euro 40 milyona transfer oldu.
2-Angelinho ROMA ile anlaştı.Resmi imzalar atıldı.
3-Tete Euro 10 milyona Zenit klübüne transfer oldu.
4-Ziyech Al-Shabab klübü ile sözleşme imzaladı.
5-Halil Dervişoğlu Trabzonspora transfer oldu.
6-Bakambu Panathinakos ile sözleşme imzaladı.

Gelecek oyuncular yarın akşam saat 22.00 de Türkiye'de olacaklar.. Ayrıca Gomis yola çıktı geliyor..

Sonra yataktan düşüyoruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt