Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.158
- 48.985
- 2.968
Yaşından emin olduğum tek siyahi Bruma'ydı. Bizle ilk maçına çıkarken sivilceleri vardıIrlandali cocugun yüzü gayet cocuksu. Yasinda oynama yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşından emin olduğum tek siyahi Bruma'ydı. Bizle ilk maçına çıkarken sivilceleri vardıIrlandali cocugun yüzü gayet cocuksu. Yasinda oynama yok
Yaw zaten mac basi 1 bile gelse gayet iyi para dumendenloca ve diğer satışlarda var galiba ama benim aklıma fesatlık geldiği için attım onu
aynı fikirdeyim.tamam tebrikler transferleri görelim artık öyle övelim
praga elendiğin an sezon kaos oluraynı fikirdeyim.
güzelleme 1 -2 gün iyide - 5 güne AVL listesine yetişmezsek Prag ile veda bile etme ihtimalimiz var son maçtaki oyuna göre
orgy filan yaparlar belki.Yaw zaten mac basi 1 bile gelse gayet iyi para dumenden
onu diyorum işte - 5 gündür Boey geliri ve her assetimize gelen teklifler konuşuluyorpraga elendiğin an sezon kaos olur
Geçen sene inter milan yari finalinde inter bilet gelirini 10m ustu bi rakam olarak aciklamisti tabi sl yari final maciyla bir olmaz fiyatlar ama iyi para gelir gibiBir mactan 5 milyon euro alabildigini sanmam bayernin dahi