Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angelino rıdvanı top diye oynar
Resim

Kazımcan biraz akıllı olsa bugün sol bek aramazdık. Boy var, hız var, top kapma var ama oyun bilgisi yok. Bir de kırılgan oluyor bizim yerli oyuncular.

Kazımcan biraz akıllı olsa bugün sol bek aramazdık. Boy var, hız var, top kapma var ama oyun bilgisi yok. Bir de kırılgan oluyor bizim yerli oyuncular.
şu Tintiş'in kontrat ile floryadan "uçurulma" olayının gazıyla alndı kazımcan - ki ilk maçlarında hiç fenda değildi. devamlılık olmadı - özgüven bence yerlerde.

en kötü deneyimlenmesi için kiralık gitmeli önümüzdeki sezon - yedek kalarak asla öğrenmeyecek çünkü.

Ben de inanamadim da gerçekten paylasilmis üstad
Hatta 6-7k begeni almis
Yorumlarda yeren akli basinda fbliler de var ama
hakikaten gerizekalı bunlar ya. kendilerini ifşa ediyorlar birde.

mutlak bizde de vardır iq 0 ları zorlayanlar ama bu kadar değildir.

İşte Zaniolo yu ikna edip geri çağırsaydık şimdi Mertens ile birlikte Oos problemimiz kalmazdı

Boey gibi takımın mihenk taşlarından birini attıysan şayet aynı gün o bölgeye adamı transfer edeceksin. Yıllardır her transfer dönemi Bu şekilde hasbelkader yaşanıyor.
Yönetim veya yönetici kim olursa olsun bu döngüyü kıramıyoruz. Yarın öbür gün şampiyonluk yolunda yara alsan, şampiyonluktan kopsan kimse bu transfer başarısını hatırlamaz. Hemen hemen herkes dolduramayacaksan yerini niye sattın der.
Bu arada bu sözlerimden Boey transferi yanlış gibi düşünülmesin. Doğru ve başarılı bir hamle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt