- 1 Ocak 2011
- 15.332
- 10.403
- 1.838
Bu sozun patenti bende uzgunumTrans lazim transssss
Telif atmak zorundayim.Aldigin likelerin bana yuklenilmesini arz ve umut ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sozun patenti bende uzgunumTrans lazim transssss
zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Bu da benden gelsin. Haydi oğlum yak gel bildiğin ne varsa.
Boey tarzı olsunda onun gibi her oyuncu kabulumuzdur.Biraz önce Boey videosu yapmışlar neden Boey'i aldığımızın sebebi diye. Resmen yeniden bayıldım.Bir oyuncu bukadar mı iyi olur.Salı- Çarşamba belli olur gelecek beklerimiz ismi hiç çıkmamış birileri de olabilir mesela.
Wendel de kimWendel tam aradimiz 8,5
italyan kaynaklara çok güvenmem - bizim gazete taraflarından haber çekiyorlar gibime geliyor hep![]()
Angelino for Roma brings Celik to Galatasaray - Football Italia
More details are emerging on the terms and figures as Roma negotiate for Angeliño with RB Leipzig, with Galatasaray signing Zeki Celik instead.football-italia.net
Angeliño Tasende'ye karşılık Zeki Çelik gibi bir anlaşma olduğu iddia edildi.
Senin icine Serg kacmisBeyler çok fena aşık oldum keyfim çok bozuk size iyi nöbetler kendinize iyi bakın