Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asignon bal gibi gelecek adamın profilinde aslan emojisi yoktu o transfer çoktan bitti bana göre üst üste kap şov yapacaklar göreceksiniz

sampiyonlugu kovalayan bir takimin ilk 11'ini 1-2 mevki disinda az cok herkes sayabilmeli

1706480954428.webp

gecen sene sampiyon oldugumuz ankaragücü deplasmanina su kadro cikmisti. sol bek ve sag kanat disinda sakatlik ve ceza durumu haric hep ayni oyuncularla oynadik kadroyu bulduktan sonra.

mertens ve oliveira yerine daha iyi adamlar, sol bek ve sag kanat transferi bekliyorduk. zaha, ziyech, tete, angelino, ndombele ve demirbay alindi. ilk 11 olarak baktigimizda pek yol alamadik. kaliteli sag-sol bek, 10 numara ihtiyacimiz devam ediyor. 8 ve sag kanatta artik eldekilerle devam edilecek muhtemelen. eksikler iyi tespit edildi ama alinan oyuncular tutmadi.

Gelecek adamlar asignon rıdvan ve bir 8 veya 10 olucak üç aşağı belli

ndombele ile ne fiyatı değiştirebilirsin ki bizim topçumuz bile değil
bunu bende anlamıyorum lafı öyle dönüyor bir kaç haberde ama

yani kiralık hakkımızı satıyorumsu gibi bir şey çıkarıyorum o kadar.bunun fesih bedeli şartları vs si vs olur gibime geliyor o noktada

35 m euro'ya gitti boru değil bize yazılanlar daha B seviyesinde oyuncular Boey'i olmuş şekilde yolladık. :asd:
transfermarkt'a göre dünya genelinde suan en pahali 19.sag bek.
o listede muhtemelen daha da yükselecek. ilk 10'a rahat girecektir.
bayern münih tarihinin en pahali 16.transferi.
tüm zamanlarin bonservis bedeli olarak en pahali 14. sag beki

dünya klasina eristi ve öyle sattik adami.

bunu bende anlamıyorum lafı öyle dönüyor bir kaç haberde ama

yani kiralık hakkımızı satıyorumsu gibi bir şey çıkarıyorum o kadar.bunun fesih bedeli şartları vs si vs olur gibime geliyor o noktada
tamamiyle kolpalamasyon bana kalırsa ndombele haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt