Hüseyin Kuş
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 1.070
- 105
- 1.503
bu sol bek kim yav
Bu sol bekin bize düşme ihtimali 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sol bek kim yav
Benim duyduğum rahatsızlıklar dile getirilmiş.
Senle alırken de tartıştık. Yormamanı rica ediyorum beniDiğerlerini bilemem ama Ndombele'nin zorunlu satın alma maddesi olmadığını biliyorum zira öyle olsa yada şarta bağlı opsiyon olsa KAP'ta belirtilmesi lazımdı. Ndombele'nin isteğe bağlı opsiyon. Opsiyonlarda genelde belirlenen tarihte veya önce parayı yatırıp kullanabiliyorsun bizim 15 milyon nakit koyamayacağımız için opsiyonu kullanmak istersek kullanabilmek için önceden bir ödeme planı belirlenmiş sadece durum bu.
Tamam da net Kap açıklaması ortada ona rağmen Fenerli sayfaların algıları ile aynı şeyleri paylaşıyorsun. En son onlar o algıyı yapmıştı GS Ndombele'nin bonservisini aldı saklıyor diye.Senle alırken de tartıştık. Yormamanı rica ediyorum beni
Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, Perşembe perişandır, Cuma maç var.Salıdan önce gelen olmaz gibi.

Benim şikayet ettiğim konu bu. Senin dediğin de doğru olabilir ama sezon sonunda fbli sayfaların dediği de doğru olabilir. Mesela Davinson'un opsiyonla ilgili yalan attılar o belliydi. Buna ise yalan diyemiyorum kendimden emin şekilde. Bu da benim değil yönetimin suçu. Kap açıklamaları net değil senin dediğin gibi.Eskiden böyle değildik kap açıklamaları konusunda.Tamam da net Kap açıklaması ortada ona rağmen Fenerli sayfaların algıları ile aynı şeyleri paylaşıyorsun. En son onlar o algıyı yapmıştı GS Ndombele'nin bonservisini aldı saklıyor diye.
Benim şikayet ettiğim konu bu. Senin dediğin de doğru olabilir ama sezon sonunda fbli sayfaların dediği de doğru olabilir. Mesela Davinson'un opsiyonla ilgili yalan attılar o belliydi. Buna ise yalan diyemiyorum kendimden emin şekilde. Bu da benim değil yönetimin suçu. Kap açıklamaları net değil senin dediğin gibi.Eskiden böyle değildik kap açıklamaları konusunda.
Bağlantıları olmuş olsaydı bile yönetimle arayı bozmamak için yazmazlardı. 40 tane sakatlık haberi oldu hepsini maçtan 1-2 saat önce öğrendik. Bu iletişimsizlik canımı sıkıyorHepsi yönetimden ve menajerlerden beslenmeye alışmış çünkü. Hiçbirisinin yurtdışı basınıyla bağlantısı yok
Benim şikayet ettiğim konu bu. Senin dediğin de doğru olabilir ama sezon sonunda fbli sayfaların dediği de doğru olabilir. Mesela Davinson'un opsiyonla ilgili yalan attılar o belliydi. Buna ise yalan diyemiyorum kendimden emin şekilde. Bu da benim değil yönetimin suçu. Kap açıklamaları net değil senin dediğin gibi.Eskiden böyle değildik kap açıklamaları konusunda.