Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim duyduğum rahatsızlıklar dile getirilmiş.

Diğerlerini bilemem ama Ndombele'nin zorunlu satın alma maddesi olmadığını biliyorum zira öyle olsa yada şarta bağlı opsiyon olsa KAP'ta belirtilmesi lazımdı. Ndombele'nin isteğe bağlı opsiyon. Opsiyonlarda genelde belirlenen tarihte veya önce parayı yatırıp kullanabiliyorsun bizim 15 milyon nakit koyamayacağımız için opsiyonu kullanmak istersek kullanabilmek için önceden bir ödeme planı belirlenmiş sadece durum bu.

Diğerlerini bilemem ama Ndombele'nin zorunlu satın alma maddesi olmadığını biliyorum zira öyle olsa yada şarta bağlı opsiyon olsa KAP'ta belirtilmesi lazımdı. Ndombele'nin isteğe bağlı opsiyon. Opsiyonlarda genelde belirlenen tarihte veya önce parayı yatırıp kullanabiliyorsun bizim 15 milyon nakit koyamayacağımız için opsiyonu kullanmak istersek kullanabilmek için önceden bir ödeme planı belirlenmiş sadece durum bu.
Senle alırken de tartıştık. Yormamanı rica ediyorum beni

Bu Assignon gerçekten iyi oyuncu mu? Bundan önceki 2 sezon çok az 11 başlayan yedekmiş, geçen sezon da 3 ay kadar süreyi sakatlıktan kaçırmış zaten. Bu sezona 11 oyuncusu olarak başlamış ama 2 aydır 11'deki yerini kaybetmiş. Neye göre ilk hedef olarak bunu seçmişiz? Genç milli takımlarında falan da maçı yok gördüğüm kadarıyla. Neye göre milyonlarca Euro fiyat biçilmiş bu çocuğa anlamadım. İzlemediğim için kağıt üstünde konuşuyorum tabi ama çok şey vaat eden gibi biri gibi gelmedi bana. Yaş da 23 yani, öyle aşırı genç de değil.

Tamam da net Kap açıklaması ortada ona rağmen Fenerli sayfaların algıları ile aynı şeyleri paylaşıyorsun. En son onlar o algıyı yapmıştı GS Ndombele'nin bonservisini aldı saklıyor diye.
Benim şikayet ettiğim konu bu. Senin dediğin de doğru olabilir ama sezon sonunda fbli sayfaların dediği de doğru olabilir. Mesela Davinson'un opsiyonla ilgili yalan attılar o belliydi. Buna ise yalan diyemiyorum kendimden emin şekilde. Bu da benim değil yönetimin suçu. Kap açıklamaları net değil senin dediğin gibi.Eskiden böyle değildik kap açıklamaları konusunda.

Fransız kulüplerde biliyor €30m sıcak para’nın geldiğini, çekerler 10-15 fiyat. Boey’i göndermeden hazırlayıp imza aşamasına getirebilmekiydik

bizim iş icardi’nin keyfine bakıyor valla
10m euro kazanan, takımın direkt en önde gelen ismi geçen sezon olduğu gibi dominasyon kurmalı lige hatta daha da fazlasını yapmalı tüm takımı kendiyle bwraber daha da yükseltmeli
icardi üstadımız kafaya takarsa şampiyon oluruz bşr şekilde, yoksa sıçrarız sıçramasına da, nereye kadar..

Benim şikayet ettiğim konu bu. Senin dediğin de doğru olabilir ama sezon sonunda fbli sayfaların dediği de doğru olabilir. Mesela Davinson'un opsiyonla ilgili yalan attılar o belliydi. Buna ise yalan diyemiyorum kendimden emin şekilde. Bu da benim değil yönetimin suçu. Kap açıklamaları net değil senin dediğin gibi.Eskiden böyle değildik kap açıklamaları konusunda.

Hepsi yönetimden ve menajerlerden beslenmeye alışmış çünkü. Hiçbirisinin yurtdışı basınıyla bağlantısı yok

Hepsi yönetimden ve menajerlerden beslenmeye alışmış çünkü. Hiçbirisinin yurtdışı basınıyla bağlantısı yok
Bağlantıları olmuş olsaydı bile yönetimle arayı bozmamak için yazmazlardı. 40 tane sakatlık haberi oldu hepsini maçtan 1-2 saat önce öğrendik. Bu iletişimsizlik canımı sıkıyor

Samiyen gibi hesaplar ile taraftarı konsolide ediyorlar işte. Yav forumda bile Erden Timur eleştirmek zor, muhabirler ne yapsın ? Anında linç yer otururlar.

Erden Timura en çok zarar veren, bu tag açıp güveniyoruz tayfa

30m a adam sattınız diyen yazın da der. Hatta yazın da derki 30a adam satmistiniz şimdi de zaniolo satmissiniz 50m dan fazla paraniz var der. O zaman hiç oyuncu satamayacak miyiz bu bahanelere sığınıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt