Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag ve sol bek ne olursa olsun transfer edilir ama önemli olan hafta sonu maca yetistirmek ve uefa listesine yazdirmak

Boey’in ayriligi ani oldu evet ama aylardir sol bek ariyoruz,en azindan sol bek transferi tamamlanmis olmaliydi hala baris’i kaan’i deniyoruz o bölge de
Angelino ile ayırılış süreci uzun sürdü epey. 1 Hafta önce en azından Angelino ile yolları ayırmış ve gerekli takviyeyi yapmış olmalıydık. Şimdi hem vakit daraldı hem takviye ihtiyacı Boey ayrılığı ile beraber artmış oldu. Erden Bey'e güveniyorum, kısıtlı bir süre kaldı ne olacağını görmek için...

bek transferini devre arasında mı çözeceğiz yoksa Senaya mı

Böyle durumlar icin scouting liste de oyuncular sirayla hazir olmali, boey gibi daha parlamayan 1-3m bons arasi birini almak lazim, iyi scouting ile potansiyelli topcu herzaman bulunur, planimiz var umarim

Zeki celik fransa'nin en azman kanat oyuncularına karşı oynamış, fransa'da şampiyonluk görmüş, şampiyonlar ligi tecrübesi olan, italya tecrübesi olan, ayağı ve tekniği son derece düzgün türk bir sağ bek, üstüne üstlük henüz 26 yasında. bu şartlarda alınabilecek en iyi sağ bektir ve bence ferdi'den de iyi bir sağ bektir

Katılıyorum jose mourinho futbolcudan anlıyor zekiyi aldırmazdı yeteneksiz olsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Assignon a hiç ısınamadım. Çok savruk ve kart görme potansiyeli yüksek görünüyor. Bir de hedef profil mi ? bence değil. Biz daha genç, bonservisi daha uygun birilerine bakmalıyız.

Avrupa kupalarını aldılar ama

Enis Sever

Udinesenin sağ beki gelebilir , adı hiç duyulmamış oyuncular gelicek bence

Bu gün açıklanır bek transferleri bence erden başkan yaş tahtaya basmaz

bırak herşeyi, boey den gelen 30'a adam akıllı bir scout listemiz varsa,

sağbek, solbek, ortasaha (alacaklarını sanmıyorum), 10 numara yı doldurursun.

biz ite kaka 1 bek alır kapatırız.

Brentford Yunus Emre Konak ı transfer etmiş.
Batmanlı olduğu için "The Boy from Batman" Batman fon müziği ile esprili bir lansman yapmışlar.

Bu çocuğu bilen, takip eden varmı? 6 numara galiba

Bi sağbeke 10-15 vermemeliyiz, veren versin arkadaş. O paraları belki ofansif ortasahaya veririz. 30 milyonu hiç etmeye gerek yok. Barış+Kaan sağbeki sezon sonuna kadar idare eder. Sol bek şart öncelikle ve ofansif ortasaha alıp önümüze bakalım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt