Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 falan vermeyiz kendini kanıtlamamış ve potansiyeli belli olmayan oyuncuya. Bence marcao tarzı bir scout transferi gelecektir

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer mevkiler anlaşılabilir ama sol bek için neden bukadar bekledik anlamak zor 1 ay önceden başkanın bile açıklaması vardı
İnce eleyip sık dokumaca...Yahut bir Mısır atasözü; ''Yarın yapabileceğin işi bugünden yapma; gerek kalmayabilir''...

Şu adamları tek seferde 30a alabilir miyiz acaba yav.
Locko-assignon-achouri-blas.

Assigonun P.D.11 milyon bunu baz alırsak bizim Tete de 20 milyon görünüyor 7 verseler gscimbom olarak sırtımızda taşırız yeni kulübüne ..Assignona 15 gibi bir para asla ödenmez bence erden başkan 5-7 arasına bitirmek için uğraşır

Erencan yardımcın olası fener transferi hakkında ne düşünüyorsun kemalim
Beni pek ilgilendirmez de kendisine yazık eder diye düşünüyorum. Pek fazla süre almaz Umut Nayir örneği var ortada. Umarım Avrupa’ya gider. 2. Bundesliga‘da mesela ona göre çok uygun. Serdar Dursun gol kralı olmuştu orda. Orayı tampon olarak kullanıp Avrupa’ya açılması lazım

boey'den iyisini alma ihtimalimiz yok zira adam dünya klasinda bir oyuncuya evrilmisti.

simdi bize hemen gelip ilk 11 oynayacak bir oyuncu gerekiyor ama bu oyuncunun bitik veteran olmamasi gerekiyor. okan hocanin oynattigi sistemde bitik bek oyuncularinin ömrü 45 dakika olur.

alacagimiz oyuncunun 23 yasindan büyük olmamasini tercih ederim. para kazandiran profilde oyuncu alinmali. scout ekibinin eli armut toplamadi herhalde 2 sene boyunca.

boey'in sol bek versiyonu da olsa diyorduk ya o tarafa da öyle adam lazim.
Kesinlikle. Teknik olarak Boey şu an Bayern'in sağ beki. Çat diye Bayernin sağ bekinden daha iyisini getiremezsin.

Burda taraftar olarak beklentimizi gerçekçi boyutlara evirmeliyiz. Yoksa gelen adamı topa tutarız

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vazquez denince aklıma direkt Alien filmindeki makinalı taşıyan kadın geliyor kırmızı kafa bantlı.

Vasquez-Aliens-movie-Jenette-Goldstein-a-big.webp

Pendik denen kulübün murat başkanın olduğuna eminmiyiz sene başından beri sürekli fenere yanliyorlar

Boeyin orta acamamasi diğer bir deyişle son pasları kötü kullanmasi tuhaf doğrusu..Adamda dribbling var top tekniği bir beke göre çok iyi yanındakilerle çok temiz paslasiyor ama son toplarda birşeyler oluyor herife .. Yaşı hala çok genç İnşallah bu durumu aşar Bayernde

Vazquez gelirse yaz transfer doneminden hic ders almamisiz demektir

Ziyech ve Tete dahil hiçbir oyuncu gönderilmemeli bu saatten sonra.
Assignon/Senaya
Rıdvan
6,5 Numara ile transferi kapatalım. Bana kalırsa 10 numaraya da ihtiyaç yok.

Boeyin saz çaldığı videoyu biri atabilir mi çok iyiydi yaw aklıma geldi birkaç topçu daha vardi

Edit buldum

Ali Turap'a aslında biraz güven verebilsek 2-3 maç tahammül edebilsek ,oda biraz daha çalışsa BOEY videoları izlese , ağırlık çalışsa bence iyi bir sağbek olarak kazanabiliriz. Ama maşallah bizim taraftarın hiçmi hiç sabrı yok ki bizim gençlere dair.iki top kaybetmede direkt "ÇÖP"

bence bugün Antep maçında bir 90 dakika izleyebiliriz inşallah.
Sabah aynısını düşündüm Ali turabı kazanabiliriz bomboş bir adam değil bence alt yapıdan sol bek varsa onuda değerlendirebiliriz dünyanın sonu dğeil

Eyüp, Hamza, Efe, Ali Turap, Kazımcan gibi oyuncularımıza şans vermeliyiz. Bence Emin Bayram'ı da rotasyonda tutmalıyız önümüzdeki sene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt