Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kophenag'tan Jelert'e gitsinler. Hem çok genç hem de Şampiyonlar ligi tecrübesi olan risksiz bir oyuncu. Fiyatı biraz yüksek olabilir ama değer.

Transferde fırtına öncesi sessizlik.

Her an herşey olabilir.

Beyler transfer sezonu bitince, artısi ve eksisi ile neleri doğru yapmışız, neleri yanlış yapmışız diye yorumlamak en doğrusu olacaktır. Ben erden başkana guveniyorum.

Erden Timur vizyoner adam, her mikrofon uzatıldığında bir avrupa kupası hayali olduğunu söyleyip duruyor. İdarelik şekilde beksiz avrupada devam ettirmeyecektir, kendisine güveniyorum. Ancak umarım fırsat transferi değil de asker transferi yaparız.

Kardeş zaten transfer sezonu başlamadan önce bile oyuncu satmadan limit acamadigimiz için transfer yapmamız sorun olacağı konuşuluyordu. Hatta gidecek kişinin Nelson olacağı düşünülürken, boey gibi yeri zor dolacak oyuncumuz gitti. Bu tip durum zaten transfer stratejisini tamamen değiştirmenin gerekliliğini arttırıyor. Şimdide tete ziyech ve bakambu için de ayrılık haberleri çıkıyor. Bizim karavana atacak halimiz yok. İnce eleyip sık dokuyup, özelikle yaz transfer dönemi yapılan hazır olamayan oyunculardan uzak duracagimiz bir plan olması gerekiyor. Yönetime ve özelikle erden başkana güvenmeye devam etmeliyiz.

Avrupa ligi listesinde en azından bir sağ bek ve sol bek olmadan girmeyelim.

keşke bakambu - tete - ziyech üçlüsü 20m getirse ve 50m'yi sağ bek, çok sağlam ortasaha, yedek forvete gömsek

1706532904660.webp

Bu arada opsiyonsuz büyük takım topçucusu da gayet uygun olur, yeterki şampiyon olalım

O değil de ziyech işi bugün netleşmesi lazım 30 ocakta transfer dönemi bitiyormuş.
Yarın deadline day onlar için.

Almaktan çok satmak daha zor iştir bu yüzden yönetimimizi bir kez daha kutluyorum şampiyonluk yolunda satılır mı denebilir ama Tete, Ziyech, Angelino, Ndombele, Bakambu zaten bu adamlardan 100 üzerinden en fazla 5'lik katkı aldık.

O yüzden zararın neresinden dönülürse kardır kadroyu daraltıp hem gelecek yıllar adına maaş bütçesini normalleştirip gidenler yerine en azından 1-2 takviyeyle daha kompakt ve beraber oynayan bir takıma dönmemiz önemliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt