- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bizim yeni adamları beğenen yok ama habire talip çıkıyor. Bakambu 1-2m euro çıkaracaksa fit miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu haftaki bölümde kolpacı hesapları ele alalım sn başkomiserimTamamen sallamış dediği herife baktım bu sezon komple stoper oynamış
Avrupada transfer dönemi kapanıyor 1 şubatta o nedenle teklifler geliyor ve reddedilemeyecek bir teklifse ne yapabiliriz ki. Bizlik olay olduğunu zannetmiyorum.Boey dışında gidecek olanların oyuna katkısı zaten tartışılır da artık sayı olarak çok eksildik sıkıntı bu.
Bir de transfer dönemi bitti gibi yani şimdi mi bu adamları satmak aklımıza geldi?
Kamada assignon ridvan gelirZiyech giderse -> Blas/Kamada
Boey -> Assignon/Zeki
Angelino -> Truffert/Rıdvan
İsmi çıkanlar bu şekilde
Yerine daha iyisi gelecekse olabilir ama UEFA kadrosu bozguna ugrayacak bu gidisle. Hem sag bek, hem sol bek, hem kanat, hem 10 numara, hem forvet alamayiz fazla gun kalmadi ayrica alsak bile 3 tanesini UEFA listesine verebiliyoruz. Mantikli isler degil bunlar devre arasinda takimin bokunu cikariyoruz resmen.Bizim yeni adamları beğenen yok ama habire talip çıkıyor. Bakambu 1-2m euro çıkaracaksa fit miyiz?
yerine böyle 1 forvet almamız gerekmekte
Yazin bakariz suan yeri degil.ozan kabak ismi neden çıkmıyor hiç? avrupa listesi için elimiz çok rahatlar. nelssonu satsak yerini doldurur. hızı ile sağ beke alternatif olur.
Bu işin buralara geleceği belliydi, hem yaz dönemi doldurulan mevkilere hala adam lazım hem sağ beki sattık. Şu yarım yamalak kadroyla iyi puan aldık. Okan hoca olmasa bitmiştik.Yerine daha iyisi gelecekse olabilir ama UEFA kadrosu bozguna ugrayacak bu gidisle. Hem sag bek, hem sol bek, hem kanat, hem 10 numara, hem forvet alamayiz fazla gun kalmadi ayrica alsak bile 3 tanesini UEFA listesine verebiliyoruz. Mantikli isler degil bunlar devre arasinda takimin bokunu cikariyoruz resmen.
ozan vs nelssonozan kabak ismi neden çıkmıyor hiç? avrupa listesi için elimiz çok rahatlar. nelssonu satsak yerini doldurur. hızı ile sağ beke alternatif olur.
Mevcut takima; iki bek birde ofansif orta saha alsak sampiyonluk gelir. Gerisini yaz donemi almak mantikli cunku o zaman daha iyi firsatlar cikar onumuze. Suan teklif var diye her geleni satmak bir yandan sampiyonlugu satmak olur. Kimse yarista bu kadar iddialiyken takimda bu kadar degisiklige gitmez, ben hic Avrupa'da gormedim bunu. Okan hoca'nin da kafasi karisir fazla adam gelirse.Bu işin buralara geleceği belliydi, hem yaz dönemi doldurulan mevkilere hala adam lazım hem sağ beki sattık. Şu yarım yamalak kadroyla iyi puan aldık. Okan hoca olmasa bitmiştik.