Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün Vecino ile Ndombele arasında kalmamıza doğru gidiyor artık bu işin sonu. 3 günümüz kaldı 3 önemli bölgede eksik var ve daha adaylar bile tam net değil. Üstelik hergün Bakambu, Tete, Ziyech'in de gideceği haberleri çıkıyor. Takım zaten şampiyon gibi oynamıyor her maç taraftar ittiriyor. Daha birde tag açılmasın, taraftar susup beklesin yönetim baskı altına alınmasın demesin kimse. Geçen yıl o kadar denildi. Takımla çok oynamaya gerek yok. İcardinin bonservisi alınsın, Mertensden iyi 10 numara, Oliveiradan iyi 8 numara ve iyi bir solbek yeter diye. 1 yıl oldu hala aynı sorunlar devam ediyor. + Sağ kanatta net bir performans yok, sağbek mevkii de açıldı. Sezon başı adam akıllı bir planlama yapılsa şimdi Sacha'nın yerine sadece sağbek alır devam ederdik işte.

Mevcut takima; iki bek birde ofansif orta saha alsak sampiyonluk gelir. Gerisini yaz donemi almak mantikli cunku o zaman daha iyi firsatlar cikar onumuze. Suan teklif var diye her geleni satmak bir yandan sampiyonlugu satmak olur. Kimse yarista bu kadar iddialiyken takimda bu kadar degisiklige gitmez, ben hic Avrupa'da gormedim bunu. Okan hoca'nin da kafasi karisir fazla adam gelirse.
1-2 milyon euroya ihtiyacımızın olmadığını varsayarsak sadece astronomik teklifleri ciddiye almak lazım. Tete ve Ziyech dışında öyle bir teklif alabilecek adam yok yollamak istediklerimizin içinde

Kaan Ayhan rahat rahat sağ bek oynar.Tahminim bir sol bek transferi hazırlığını yapmışlardır 1-2 güne açıklarlar.Bir diğer tahminimde Kopenhagta bir oyuncu vardı ismi bizimle geçmişti Brevikmi neydi o çocuğun geleceğine inanıyorum.Bakambu efendi giderse gitsin Zaha forvet olarak Bakambudan daha kötü performans vermez.

Son gün Vecino ile Ndombele arasında kalmamıza doğru gidiyor artık bu işin sonu. 3 günümüz kaldı 3 önemli bölgede eksik var ve daha adaylar bile tam net değil. Üstelik hergün Bakambu, Tete, Ziyech'in de gideceği haberleri çıkıyor. Takım zaten şampiyon gibi oynamıyor her maç taraftar ittiriyor. Daha birde tag açılmasın, taraftar susup beklesin yönetim baskı altına alınmasın demesin kimse. Geçen yıl o kadar denildi. Takımla çok oynamaya gerek yok. İcardinin bonservisi alınsın, Mertensden iyi 10 numara, Oliveiradan iyi 8 numara ve iyi bir solbek yeter diye. 1 yıl oldu hala aynı sorunlar devam ediyor. + Sağ kanatta net bir performans yok, sağbek mevkii de açıldı. Sezon başı adam akıllı bir planlama yapılsa şimdi Sacha'nın yerine sadece sağbek alır devam ederdik işte.
Tamamen hocanın başarısıyla ayaktayız. Şu kadro isim olarak her takımın önünde ama yabancıların %40'ı faydasız. Yaz dönemi patladığımız için seçici davranmak istiyorlar ama vakit kalmadı

Fenerin şampiyonluk kabul mu etti yonetim? Neden en az 3 hamle gerekirken hareket yok?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5335f039426f2d41a672cd37db4f1145.jpg

Sahsi fikrim, eger bekler ve ofansif orta saha konusunda 2 gun icinde net isimler ortaya cikmazsa hic kimseyi almayalim daha iyi ve yaz donemine birakalim. Yarim yamalak son gun transferi istemiyorum, bidaki sezon 12 yabanciya dusuyoruz sonra tekrar elindeki adami nasil gonderecegiz diye bakariz. Menajer onerisi transfer olmasin mumkunse.

Muslera
Zeki (kira) Nelsson Abdülkerim Rıdo (kira)
Torreira KLAS
KLAS KLAS
Kerem
İcardi

Klas olması zaruri olmıyan posyonları idareten kiralık oyuncuları kadromuza katarak KLAS olarak belirttiğim mevkileri KLAS oyuncularla dolduralım. Saygılar.

Doğru bu oyuncuda sağ bek ve stoper oynuyor sanırım burada önemli kısım yeni TD'leri oynattığı Doue ve bu oyuncunun ikisinin de defansif ağırlıklı olması yani sağ tarafta defansif özellikli adam kullanmak istiyorlar. Assignon'da çok az süre bulacağı için gitmek istiyor o yüzden 15 milyon euor isteme haberleri de doğru değil 8+bonus+ paya bırakırlar gayet. Benim tahminime göre bizim öncellikli başka hedeflerimiz var belki maliyet olarakta daha uygun veya tarz olarak daha önde gördükleri ama olmazsa en kötü Assignon'u alırız gibi geliyor bana. Çünkü bizim dışında sadece Feyenoord'un ilgisi var diye haberler vardı ama onlarda sadece kiralık alabilirler diyordu haberler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt