Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
bu yaz mı banlandı bu arkadaş admınım daha önce mi?Cocuk ya kendi haline birakin, yazik kimsesi falan yok zaten![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yaz mı banlandı bu arkadaş admınım daha önce mi?Cocuk ya kendi haline birakin, yazik kimsesi falan yok zaten![]()
2019 yilinda, hala forumu ziyaretci olarak takip ediyor sonra burada okuduklarini twitterda 'duyum' diye satiyorbu yaz mı banlandı bu arkadaş admınım daha önce mi?
5 yıl filan olmuştur.bu yaz mı banlandı bu arkadaş admınım daha önce mi?
Torreira Badou Ndiaye 'yi de unutalım mı kısa gün kar'ı.Ama Cardiff ile anlaşmış zannımcabirivik i unut
bunu sil yazın benim planım bu taktik.2019 yilinda, hala forumu ziyaretci olarak takip ediyor sonra burada okuduklarini twitterda duyum diye satiyor![]()
ndiayenin selasını verdik biz geçenTorreira Badou Ndiaye 'yi de unutalım mı kısa gün kar'ı.Ama Cardiff ile anlaşmış zannımca![]()
Şimdi gördümde sözleşmesi fesedilmiş o yüzden yazdım.Keşke onun gencini bulabilsek Sevgili Emrah. Fernando Ndiaye ikilisi.Çok iyilerdi.ndiayenin selasını verdik biz geçen
Osman senher abi. Aksam ki mac nolur?Büyük konuşmayım hayal diyebilirsiniz ama sezon başından beri Avrupa ligi kupası alıcaz diye hissiyat var içimde bakalım hayırlısı
Gecen gun burada ss paylasmistin sen, bende alinti yapip yine sallamaya baslamis gibi birseyler yazmistim. Kesin onu gormustur zaten isi gucu forumu takip etmek.
Ndiaye hiç bir zaman iyi değildi bence. Çok iyi kitledik biz onu 16m a.Şimdi gördümde sözleşmesi fesedilmiş o yüzden yazdım.Keşke onun gencini bulabilsek Sevgili Emrah. Fernando Ndiaye ikilisi.Çok iyilerdi.
Üzüntümü aşağıdaki gönderiyle paylaşıyorumNormalde okurum üstat da bu aralar bol emojili postlara ve mizahı içeriklere ihtiyacım var
Beklerimiz boş
Orta sahaya adam lazım
Ne olacak böyle çıldıracağım![]()
yazın yapalım bu işi bak ciddiyim. Mavi tik alıp, paranın içinden geçeriz.Aklıma Twitter'dan paylaşmış olduğum sahte duyumların burada paylaşılması geldiMuazzam 1 keyif alıyodum benim yazıları paylaşanlara
Haberlere gülüp geçiyodum
Hatta o zamanlar beni 1 Belçikalı gazeteci transfer haberinin 1'inde kaynak bile göstermişti yav
![]()
Vallahi arı gibi çalışmasına bayılıyordum. Tamam çok top seviye değildi ama bence iyidi. Ve bu nedenle Stoke City'ye satabildik.Ndiaye hiç bir zaman iyi değildi bence. Çok iyi kitledik biz onu 16m a.
Olur kanksyazın yapalım bu işi bak ciddiyim. Mavi tik alıp, paranın içinden geçeriz.
Aklıma Twitter'dan paylaşmış olduğum sahte duyumların burada paylaşılması geldiMuazzam 1 keyif alıyodum benim yazıları paylaşanlara
Haberlere gülüp geçiyodum
Hatta o zamanlar beni 1 Belçikalı gazeteci transfer haberinin 1'inde kaynak bile göstermişti yav
![]()