Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.733
- 13.729
- 1.498
4-5 tane atarızOsman senher abi. Aksam ki mac nolur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-5 tane atarızOsman senher abi. Aksam ki mac nolur?
Kopenhag değil..Molde...Kaan Ayhan rahat rahat sağ bek oynar.Tahminim bir sol bek transferi hazırlığını yapmışlardır 1-2 güne açıklarlar.Bir diğer tahminimde Kopenhagta bir oyuncu vardı ismi bizimle geçmişti Brevikmi neydi o çocuğun geleceğine inanıyorum.Bakambu efendi giderse gitsin Zaha forvet olarak Bakambudan daha kötü performans vermez.
@Mehmet Mehmetoglu Aklıma 1 örnek daha geldi Macaristanlı 1 futbolcu ismi yazmıştım Konyalı Memoli de haberi burda paylaşmıştı ben de burda sanki haberim yokmuş gibi Konyalı Memoliyle oyuncunun muhabbetini yapmıştım ben reis yav![]()
İcardi istemiş Gala'ya bakıcı lazım
Ben 2 farkli aliriz diyorum. Artik 2-0 mi olur 3-1mi yoksa 4-2 mi bakalim. Kazanalimde 1-0 da kabulum4-5 tane atarız
O zaman fbli Kent gibi adabıyla iş ilanı versin. Bunun için sağ bek mi alacağız kardeşimİcardi istemiş Gala'ya bakıcı lazım

Paranın kaynağını kaçırmışsın. Bir mavi tik ile ocak ayının en çok kazananı olurdun.Aklıma Twitter'dan paylaşmış olduğum sahte duyumların burada paylaşılması geldiMuazzam 1 keyif alıyodum benim yazıları paylaşanlara
Haberlere gülüp geçiyodum
Hatta o zamanlar beni 1 Belçikalı gazeteci transfer haberinin 1'inde kaynak bile göstermişti yav
![]()
Acaba transferler ayni anda mı açıklanacak?![]()
Paranın kaynağını kaçırmışsın. Bir mavi tik ile ocak ayının en çok kazananı olurdun.
Yazın bu teklifi değerlendirecez reis.Seni de beklerizyazın yapalım bu işi bak ciddiyim. Mavi tik alıp, paranın içinden geçeriz.
yazın yapıyoruz bunuOlur kanksAma öyle böyle sallamıyodum Ricardo Rodriguez'in maaşını tam olarak tutturmuştum küsüratıyla beraber yav
Onyekuru Galatasaray haberini attım ortaya 2 saat sonra Nevzat da haberi girmişti
![]()
6 ay sonra 12 yabanciya dusuyoruz . Nerden baksan problemli.Bakambu da gidiyor. Kontenjan iyice acildi. Doldurmak lazim tekrar
Tamam kanks yavyazın yapıyoruz bunu
sezon basi transfer edilen topculara agiz birligiyle bok atildi
teklif gelmeyen topcu yok nerdeyse sisko dombili denen ndombele dahil
kodumun seref yoksunu ifb medyasının gazina gelip topcusunu degersizlestirene yaziklar olsun