- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
mardinli ronaldinho 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüh, üzüldüm. Breivik TR'de Gedson etkisi yaratabilirdi. Hatta hücum anlamında daha yetenekli Gedson'dan.Breivik kaval kemiğini kırdı uzun bir süre sahalarda yok.
mardinli ronaldinho
@Mehmet Mehmetoglu Aklıma 1 örnek daha geldi Macaristanlı 1 futbolcu ismi yazmıştım Konyalı Memoli de haberi burda paylaşmıştı ben de burda sanki haberim yokmuş gibi Konyalı Memoliyle oyuncunun muhabbetini yapmıştım ben reis yav![]()
Kerem yine ekibimizi ipten alacaktırAksam icardi show var transferi bırakınız
fırsat transı
Onu iyi planlamak lazım farklı ülkelerden 3-4 hesap olacak mis. Nisan gibi bu konuyu tartışalım yine.Yazın bu teklifi değerlendirecez reis.Seni de bekleriz![]()

Soruyorum kendisine, bir saniye.bu samiyenhaber bizi kekliyor olabilir mi
Tamamdır reis yazdığın yazını favorilere ekledim..Onu iyi planlamak lazım farklı ülkelerden 3-4 hesap olacak mis. Nisan gibi bu konuyu tartışalım yine.![]()
Kek misinbu samiyenhaber bizi kekliyor olabilir mi
Herşeyi geçtim koşamayan genç mi olur yaaEyüp oyuna girince ben girdiğini görüyorum ve bana hissettiriyor oyunda olduğunu.
Faul yapıyor, araya girmeye çalışıyor bir şeyler deniyor sonuçta o adam bana forma istediğini gösteriyor.
Kusura bakmayın ama Ali faul bile yapamadı resmen öyle takıldı sahada.
Yalan haber veriyosa da sıkıntı yok.Fbliler'in algısına karşı iyi tweetler atıyo.Dün mesela attığı 1 tweetle Transfermarkt'te Boey'in satın aldığımız ve sattığımız fiyatı düzenletti..bu samiyenhaber bizi kekliyor olabilir mi
sordun muSoruyorum kendisine, bir saniye.