Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parayı basıp Luca Netz çekecez aslında ama vermezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acuna net daha iyi topçu Tagliafico'dan. Özellikle hücum yönüyle.
Bize defansif solbek lazim. Çünkü sağa baktilari assignon falan hucumcu. Zaten topu rakip sahada oynuyoruz. rakip sahadayken topu kapip tekrar ani atak yaratacak adam lazim. Boey böyleydi. Acunadan sarimsakli cacık olur bu saatten sonra dünkü maçın tekrarini izledim bir bok oynamamis

Ben oyumu tagliaficodan yana kullaniyorum. Her mac 45dk kondisyonu kalmis acuna gitsin arabiaya
500 dk sure almis ligde bu sezon sakatti sanirim.

Atl macinda sonradan oyuna girdi rezil durumdaydi

Neyse ki kendisi gelmek istemiyormus gibi 1 haber okudum. Bazen Allah koruyor

500 dk sure almis ligde bu sezon sakatti sanirim.

Atl macinda sonradan oyuna girdi rezil durumdaydi

Neyse ki kendisi gelmek istemiyormus gibi 1 haber okudum. Bazen Allah koruyor
İnanilmaz kötü durumda. Bu adam gelirse baris solbek oynamaya devam eder. Zaten ayağı da takoz gibi pasi falan çok kötü.

tek hücreli muhabirler nekadar sorulması gereken soru varsa sormuyorlar

misal bakambu ziyechin durumları.

Bize defansif solbek lazim. Çünkü sağa baktilari assignon falan hucumcu. Zaten topu rakip sahada oynuyoruz. rakip sahadayken topu kapip tekrar ani atak yaratacak adam lazim. Boey böyleydi. Acunadan sarimsakli cacık olur bu saatten sonra dünkü maçın tekrarini izledim bir bok oynamamis
İnada bindirdin izlemediğin bilmediğin oyuncuyu ama neyse. :asd:

Niye kimse dayının kötü performansını konuşmuyor? Çok fena kuruldum ben kendisine. Varsa yoksa herkesin ağzında Aktürkoğlu

kerem dnin pas hataları ile kerem a nın pas hataları arasında fark var

keremde leşdi bugün ama onun ki kişisel şova girmiyor sadece kötü oynadı

zaten maçın 10. dakikası bu iki kerem bizi bugün yakacak dedim harbi az kalsın yakıyorlarfı

Niye kimse dayının kötü performansını konuşmuyor? Çok fena kuruldum ben kendisine. Varsa yoksa herkesin ağzında Aktürkoğlu
Dayıyı orda değil mertens yerinde oynatırsan bir şeyler veirr - zira tempo yok, kademe zayıf - özetle defansif şey beklememek lazım.

yediğimiz golde adamı kafa kola alıyormuş nerdeyse ona rağmen vurdu.

aisst faln yapıyor ya arada - hücum oyuncusu olarak oynadığında oluyor onlar.

ama genel olarak bence yeterli değil -rotasyonda durabilir

Zaha ile başlayan pozisyonda el beklemiş idik, o pozisyon el değil miydi? Anlamadım çok hızlı geçmişti, maç başlamıştı hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt