Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kraltens diye bosa demiyoruz ama 8 olmaz tabiki kalp krizi geçirirla adam![]()
Menajerlere tepkimBu adam nasıl 32 yaşında kafadan 36 var.
![]()
Umudum bu kim ? Tattaglia ile Emilio Barzininin peşine düştüğü adam mıBu adam nasıl 32 yaşında kafadan 36 var.
![]()
Bende tanımıyorum kiUmudum bu kim ? Tattaglia ile Emilio Barzininin peşine düştüğü adam mı![]()

Üstat ana plan olsa o adam çoktan inmişti. Şu an x, y, z planlarından hangisini tutturursak diye çabalıyorlar.Şu ara menajerler yağmur gibi adam önerecekler inanmamak lazım her isme.
Lakin son güne kadar (Cumaya) adam inmezse korkun. Bilin ki ana plandan biri gelmeyecek.
Luca Baresi ve Klemenza ile takılıyordu bu bir ara, Vito Corleone nin kızının düğününde görmüştümBende tanımıyorum ki![]()
Bütün sezon sol bek lazım diye takım bağırıyorken, transfer sezonunda sol bek bulamadan sağ beki de elden çıkarıyorsun. Vallah ağamın başına güneş geçmiştirŞu ara menajerler yağmur gibi adam önerecekler inanmamak lazım her isme.
Lakin son güne kadar (Cumaya) adam inmezse korkun. Bilin ki ana plandan biri gelmeyecek.
Bu adamı eleştirenlerin Galatasaraylılığını sorgularım şahsen.Klübe para veren nadir insanlardandır kendisi.(Hibe olarak)Şu adamlari bide eleştiriyorlar. Hatalari elbet vardır kimse 4 4 luk değil ama adam yazın bile kaç kere hasta oldu uykusuzluktan.
Hata yapan herkes eleştirilir. Erden Timur iyi bir Galatasaray'li; zorla yoneticilik yapmıyor ve keyif aldigi icin yonetici.Şu adamlari bide eleştiriyorlar. Hatalari elbet vardır kimse 4 4 luk değil ama adam yazın bile kaç kere hasta oldu uykusuzluktan.
Erden Timur un emeği ve alınterine laf eden yoktur, varsa da akıl tutulması deyip geçelim. Fakat Gs yönetmek gerçekten çok zor iş. Hem yaz hem de bu devre arası transferlerinde bir kara düzen havası seziyorum. Okan hocanın 3 gündür video izliyoruz cümlesi de bunu doğrular nitelikte.Bu adamı eleştirenlerin Galatasaraylılığını sorgularım şahsen.Klübe para veren nadir insanlardandır kendisi.(Hibe olarak)
Hataları nedir mesela bütçe olmadığı için mecburen bonservissiz adamları alması mı?Aldığı bütün adamlarında piyasası var bu arada...Hata yapan herkes eleştirilir. Erden Timur iyi bir Galatasaray'li; zorla yoneticilik yapmıyor ve keyif aldigi icin yonetici.