Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Sanchez, Torreira, Zaha ve Icardi disinda yabanci oyuncu kalmayacak yüksek ihtimalle yeni sezonda. Bir transfer döneminde 7 kaliteli yabanci oyuncuyu nasil getirecekler merak ediyorum. Senin simdi bile sag bek , sol bek ve kreatif golcü ofansif orta saha getirmen gereken yerde elin transfere gitmiyorsa 3 ay boyunca hoca yine türlü türlü challenge ile ugrasacak demektir. Nerede liste, nerede alternatifler?
Abi liste bence Tudor döneminde vardı bir tek gerisi bana kara batak geliyor.

Muslera, Sanchez, Torreira, Zaha ve Icardi disinda yabanci oyuncu kalmayacak yüksek ihtimalle yeni sezonda. Bir transfer döneminde 7 kaliteli yabanci oyuncuyu nasil getirecekler merak ediyorum. Senin simdi bile sag bek , sol bek ve kreatif golcü ofansif orta saha getirmen gereken yerde elin transfere gitmiyorsa 3 ay boyunca hoca yine türlü türlü challenge ile ugrasacak demektir. Nerede liste, nerede alternatifler?
Uyusana olm

Valla doğru söylüyorsunuz Demirbay’dan sonra oraya geçen 40 yaşındaki Mertens bile acayip fark yarattı. Şu takıma bir 8 numara alın Allah rızası için
Bu takım sergio demirbay gibi vasat 8 numaralara alıştığı için 8 numaranın önemini unuttu herkes. Bu kapanan takımlara karşı zorlanmamızın ssebebi 8 ve 10 numarasızlık diyoruz 2 sezondur. Kaliteli bir 8 ve 10 numara takıma çok şey katar

şişş aloo transferler nerde ya. duyum muyum nerede.

Transferde anahtar istatistiğimizin ikili mücadeleye girme sıklığı ve kazanma yüzdesi olması zaruridir

Assignon, Locko, Senaya vb. isimler uzun süredir izlenmiyorsa körü körüne bonservis vermeye gerek yok. İstenen paralar Boey'deki gibi 1m değil zira. 8-10m veremeyiz emin olmadığımız oyuncuya.
Olur mu ya, vermeliyiz.

Önümüze gelene 8-10 dağıtmalıyız hatta bu zihniyetsiz taraftarı tatmin için

2-3 tane böyle genç potansiyelli Fransız alsak ve istenileni vermese yarın parayı boşa harcadık, biz oyuncu yetiştirme yeri değiliz, yaşlı tecrübeli gelsin diyecekler

Bunlarda utanma yok nasıl olsa

Hayatımda gördüğüm en boş adamlarda kafaya oynarsın. Yıllarca Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa isteyip, hiç bir haltı beğenmeyen tek adam olabilirsin dünyada.

Neyse 1 yıllık cezan yaklaşıyor, bayağıdır saplamamıştım.

Günaydın dostlar keramettin admin sabah içtimasına katılmış ‼️‼️‼️

Bu takım sergio demirbay gibi vasat 8 numaralara alıştığı için 8 numaranın önemini unuttu herkes. Bu kapanan takımlara karşı zorlanmamızın ssebebi 8 ve 10 numarasızlık diyoruz 2 sezondur. Kaliteli bir 8 ve 10 numara takıma çok şey katar
Ağzına sağlık Sevgili Adnan. Olayın tamda bu noktasındayız aslında.

Artık şu transfer kültürünün oturması lazım.. Bizim scout ağı ihtiyaç olsa da olmasa da belli başlı potansiyelleri devamlı takip edip fırsat bulduğunda kadroya katmalı.. Alırsın bir yere kiralarsin veya kullanırsın direk..
Biz birini satınca sanki dünyayı yeniden keşfediyormuş gibi o bölgeye futbolcu aramaya başlıyoruz .. Misal kanat oyuncusu mu sattık önceden bizim alternatiflerimiz belli olmalı direk onlara odaklanmaliyiz..
Türk takimlari o bölge eksilince başlıyor menajer önerilerine uğraş babam uğraş.. Sans vermeye devam edersek zamanla Erden Beyin bu tabuları yikabilecegini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt