Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GFCIYIbXMAAgQ0K

Kopenhag a attığı vole bu

34 top kaybı!!!

yuh be yuhhh yani 34 top kaybı nedir ya

mın 3de1 bunun top kayıplarını izlemekle geçirmişiz!

Yönetim özellikle de erden ne yapmaya çalışıyor anlamadım geçen yıldan beri takımın orta sahası kan ağlarken, kasımdan beri angelinodan olmayacağı anlaşılmışken önce yazın şimdi de ara transferde çok büyük hayal kırıklığı. Yermek anlamında değil ama kimseyi hemencecik göklere çıkarmak doğru değil artık buna iyice emin oldum, topçu da olsa yönetici de olsa hoca da olsa

bu clauss 28 yaşına kadar amatör liglerde takılmış

ne olduda birden süper gğçlermi eklendide fransa milli takımına atladı

Ucuz paralara tecrubeli oyunculsr alicaz iyi bir 10 numsra kalan para yaz sezonuna iste amma sabirsiz adamlarsiniz ya

Arkadaslar benim dikkatimi birsey cekti. Bu Hamza kac yildir Florya da takiliyor A takimla idmana cikiyor ama gel gör ki kendisiyle ayni yasta olan Eyüp gelip tak diye süre bulabiliyor. Cok da iyi oynuyor.

Bir yandan beni cok mutlu ediyor cünkü Ayhan torpili diye birsey olmadigini gösteriyor ama bu Hamza yillardir neden gelismiyor mesela? Insan biraz olsun düsünür bence "ulan kac yildir bu takimdayim cocuk gelip tak diye benden nasil daha fazla süre bulabiliyor" diye.

Bu cocuklar idmanlarda ne yapiyor?

Arkadaslar benim dikkatimi birsey cekti. Bu Hamza kac yildir Florya da takiliyor A takimla idmana cikiyor ama gel gör ki kendisiyle ayni yasta olan Eyüp gelip tak diye süre bulabiliyor. Cok da iyi oynuyor.

Bir yandan beni cok mutlu ediyor cünkü Ayhan torpili diye birsey olmadigini gösteriyor ama bu Hamza yillardir neden gelismiyor mesela? Insan biraz olsun düsünür bence "ulan kac yildir bu takimdayim cocuk gelip tak diye benden nasil daha fazla süre bulabiliyor" diye.

Bu cocuklar idmanlarda ne yapiyor?

instadan karı kız kovalıyolardır gs topcusu nihayetinde

Eğer yönetim hocanın isteği üzerine iki bek oyuncusu alacaksa ikisinin de 25 yaş altı olması çok önemli. Tiaglificao, Acuna vs olmamalı. Bakın bu adamlar çok iyi futbolcu olabilir takıma faydalı olabilir bilemem ancak yeni transferi 30+ olmamalı, satılacak adam almalıyız artık. Şu anki kadromuzda Barış ve Nelson hariç birini satan bilmemiz zor çünkü kadro yaşlanıyor artık. Bizim gibi takımlarda devamlılık önemli.

Okan Hocanın oyun sistemine uygun enerjik mücadele edebilen adamlar olması çok çok önemli. Takımda yeterince general var asker lazım takıma özellikle bek bölgelerine.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu clauss 28 yaşına kadar amatör liglerde takılmış

ne olduda birden süper gğçlermi eklendide fransa milli takımına atladı
Lens dönemı var uçak gibi , yağmur gibi asistler yaptığı sonra tudor aldı 3 - 4 - 1- 2 sine orada da fena degıldi ama 3 lü beki herif gelirse angelino gibi sabri bile senden iyiydi gibi postlar atılma ihtimali çok. Angelinodan ağzımız yanmısken baska bir 3lü bekini almak da garip olur hayli.

kadayıf alınacaksa hiç alınmasın bu sezonu salalım

önümüzdeki seneleri çöpe atmayalım bari

yazdan ders çıkarılmış olması lazım artık herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt