Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bünyamin Balcı ve Uğur Çiftçi bekleriyle uçarız!

Sergionun Portekiz plajlarindaki tatili nezaman bitiyor icardinin ceyregi katkı vermeyen adam 3 aydır portekizde geziyor
Bizim Opera tayfası embesil taraftarda hakedenler yerine keremi yuhaliyor

Assignonun geleceği o kadar belliki boşa dramaya gerek yok sağ taraf Asignon solada Levent veya rıdvandan biri gelecek orta sahayada bir 8 buçuk alıp kapatacağız Okan buruksun kafasındaki böyle bişey nuhtmelenn

Muslera
Assignon Davinson Abdulkerim Rıdvan(Levent)
Torreira Transfer
Zaha Kerem Barış
İcardi

Şahsen Rıdvan denen balon vitaminsiz asla almam

o çocuk normalde sol açıktı altayda as sol açık ama sıfır katkı verince zaruriyetten sol beke evrilti mustafa denizli.bu adamda fizik güç yok poızisyon alma yok ikili mucadelede ayakta kalma yok.Galatasaray potansiyelinde biri değil olacağınıda sanmıyorum.Sen 20 yaşında güya sol bek olmana rağmen formanı 30 yaşındaki ömrünü sağbek olaarak harcamış dubuaya kaptirıyorsan bunun anlamı bu çocuktan kesinlikle bir yol olmazdır bence
Boey'de ilk geldiğinde omuz koyup adam deviren adam değildi, tamamen çalışma,motivasyon ve oynayarak deneyime bağlı- geç kalmış denebilir onu bende düşünüyorum. 11 oyuncusu seviyesinde değil.

Samsun iç sahada nasıl izleyen oldumu? Antep gibi zorlu agresif takimmi

Dubois maaşını da ödüyoruz biz galiba. Öyleyse verelim 500 bin falan anlaşalım başak'la. Bir anda çok daraldı kadro. Dubois iki beki de yedekler. Ayrıca takım içinde sevilen, lider karakterli bir isim.

Samsun iç sahada nasıl izleyen oldumu? Antep gibi zorlu agresif takimmi
dün ben biraz sıkınıtdan patlamış olsamda istanbulspor maçına baktım - o kadarda olayı yok. Kendi evlerinde oldukları içinde 5 6 kişi yerleşik defans yapacaklarını sanmıyorum. Galibiyet değil beraberlik ana hedefleri olacaktır tabi

6 numaraları Taylan sonuçta...

hızlı hücumda ama çokta beceriksiz olmayan emre kılınç var işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt