Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardaşım monitör küçük kalmamış mıSaat 17 17:30 itibariyle şu mod da konuda takılacağım. İyi forumlar...
Ekli dosyayı görüntüle 232737
Video?Bayern antrenmanına Gs taraftarı gitmiş abi ne güzel insanlarız be, şu aidiyet duygusu hiçbir millette yok. Kendi evladımızdan ayırmıyoruz. Ne mutlu Türküm diyene![]()
![]()
Bayern antrenmanına Gs taraftarı gitmiş abi ne güzel insanlarız be, şu aidiyet duygusu hiçbir millette yok. Kendi evladımızdan ayırmıyoruz. Ne mutlu Türküm diyene![]()
![]()

Ali Sami Yen birkaç kere rt yaptı bu adamı yaz transfer döneminin sonuna doğru o parlattı bu hesabı.Sava pasa kim yav
Siz ünlü ediyonuz bu adamları ha
Boey'de ilk geldiğinde omuz koyup adam deviren adam değildi, tamamen çalışma,motivasyon ve oynayarak deneyime bağlı- geç kalmış denebilir onu bende düşünüyorum. 11 oyuncusu seviyesinde değil.o çocuk normalde sol açıktı altayda as sol açık ama sıfır katkı verince zaruriyetten sol beke evrilti mustafa denizli.bu adamda fizik güç yok poızisyon alma yok ikili mucadelede ayakta kalma yok.Galatasaray potansiyelinde biri değil olacağınıda sanmıyorum.Sen 20 yaşında güya sol bek olmana rağmen formanı 30 yaşındaki ömrünü sağbek olaarak harcamış dubuaya kaptirıyorsan bunun anlamı bu çocuktan kesinlikle bir yol olmazdır bence
6 +6 ya fitim. 9+8 çokKumbedi max 9m
Locko max 8m
fit misin
dün ben biraz sıkınıtdan patlamış olsamda istanbulspor maçına baktım - o kadarda olayı yok. Kendi evlerinde oldukları içinde 5 6 kişi yerleşik defans yapacaklarını sanmıyorum. Galibiyet değil beraberlik ana hedefleri olacaktır tabiSamsun iç sahada nasıl izleyen oldumu? Antep gibi zorlu agresif takimmi