Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1706626255700.webp

Zamanında forvetsiz kaldığımız zaman kendisini istemiştim çokta iyi oynuyordu Akhisar'da Okan Buruk'tu hocası sanırım.
2018/19 sezon başı Ömer Bayram'la transferi kapatmıştık yalan yok bende istiyordum Okan hoca fena performans alıyordu.

Ama bize gelse aynı performansı verir miydi pek sanmıyorum olay Okan hocadaymış harbiden bazı oyuncuları inanılmaz noktalara çıkarabiliyor. :asd:

Önümüzdeki yıl Martens ile ucuz 1 yıllık daha kontrat yapmak lazım 75 ten sonra girse yeter, o haliyle Bakambudan Halilden iyi, hiç değilse takımdaşlık için tutulmalı,
makara adam, seviyorum

Avrupa şampiyonası var ve Fransa'nın hocası 5 büyük lig dışında adam almıyor o yüzden Clauss'u ikna edemeyiz zaten önünde Boey de var artık.

yine iş SKAUTlar kötüye gelmiş
yusuf demir angehlino fln gelince bayram eden tipler duymadıkları SKAUT topçusu gelince 2 maçta niye net adam almadık diyecek
SKAUTun ne iş yaptığını bilmeden bi de instegramının videosunu çekip kanıt olarak sunmuş kendince. Ya sabr.

Yusuf Demir demişken Basel memnun değildi oynatmayacaklarsa geri yollasınlar Trabzonspor'a kiralayalım. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt