- 31 Ağustos 2021
- 69.522
- 49.746
- 3.258
neyı dusunuyorsunuz acaba
Buna engel varsa Okan hoca'dır "kullanırım ben onu vermeyelim" düşüncesi var ise .
yoksa yönetim açısndan 8 Milyon anında Evetlik bir teklif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyı dusunuyorsunuz acaba
Kazımcan konusunda geçen seneki gibi sürekli oynatmak gerekli ki verim alalım.1 anda Bayern Münih maçında sahaya atıldı gibi hatırlıyom..Rıdvan'a ben okeyim ama kontrat süresi maaşı önemli kriter.
birde ne kadar doğru ama gelirim ama giderim geri havasında tavır varsa valla Kazımcan'da inat edelim daha iyi milyon euro dökeceğimize
Gudubet herif
1.95'den kısa oyun tarzı da pivottan ziyade kanat forvet gibiydi PSG'de izlediğim bir kaç maçta. Aynı zamanda fizik olarak güçlüde değil. İstediğim tarza örnek vereyim Tolu Arokodare gibi bir adam gol lazım olduğunda yada topu ilerde tutmak olduğunda planların işe yaramadığında sokacaksın oyuna uzun topları indirecek, topu fiziğiyle orada tutacak, faul alacak, uzun boyuyla ceza sahası içini karıştıracak mesela.
1.95'den kısa oyun tarzı da pivottan ziyade kanat forvet gibiydi PSG'de izlediğim bir kaç maçta. Aynı zamanda fizik olarak güçlüde değil. İstediğim tarza örnek vereyim Tolu Arokodare gibi bir adam gol lazım olduğunda yada topu ilerde tutmak olduğunda planların işe yaramadığında sokacaksın oyuna uzun topları indirecek, topu fiziğiyle orada tutacak, faul alacak, uzun boyuyla ceza sahası içini karıştıracak mesela.
baklavaKadayıf mı çıtır baklava mı
Zaha torreira mertens ve nice örnekler ile aday olabilirimKim açacak
KadayıfKadayıf mı çıtır baklava mı
Zaten bu saatten sonra yetiştirmesi imkansız bizimkilerin uefa listesine. Lig için alsınlar ona da razıyım şahsenZaniolo ayarinda adam alip Avrupa da oynatmayacagiz peki
bu bana cok mantikli geldi sunu yazarken utanir insan yaw