Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lekip puştu para basak diye marsilya assig haberi girmiş

Transfer konusunda baskalarini suclamak sacmalik

Transfer dönemi 1 aydir devam ediyor

Hadi sag beki gectim cünkü boey’in ayriligi beklenmiyordu ama sol bek ihtihacimiz oldugu aylardir belli

Illa transfer de gerekmiyor dubois bile dönmüs olsaydi yeterli olacakti ama ne yazik ki yönetim den takim ile hic kimse ilgilenmiyor aylardir Okan hoca önderliginde birseyler yapmaya calisiyoruz

Adamlar kadiköy de icardi’yi neredeyse tekme tokat dövdüler Okan hoca disinda sesi cikan olmadi,burdan bile belli basi bosluk

Ilgilenmeye calisan erden timur vardi ona da hem icerden hem de disardan her türlü saldirdilar ve küstürdüler
İyi ki Okan hoca var. En büyük şansımız kendisi. Şu kadar eksiği olan bir kadroyu başka hiçbir hoca zirve yarışına eşit puanla ortak tutamazdı.

"Transfer lazım" diyoruz, adımız yangın tayfa oluyor. Her transfer döneminde, transferleri son güne bırakmak zorunda mıyız?

Transferi son güne bıraktığında;
-Normal fiyattan fazlasını ödemek zorunda kalıyorsun çünkü köşeye sıkıştığını karşı kulüp ve menajer de biliyor.
-Gelen oyuncunun takıma uyum süreci nedeniyle en az 2-3 hafta daha kaybediyorsun.
-Kaliteli oyuncuların büyük çoğunluğu başka kulüplere çoktan imza atmış oluyor. Sana döküntüler kalıyor.

Papaz her zaman pilav yemez. Her transfer döneminin sonunda bir Zaniolo düşmez.

Angelinhoyu yolla, idolü Angelinho olan sıradan bi sol beki aynı paraya al. Bide rica minnet gelcek basamak yapcak bizi. Rangersin yedeğinden yediğimiz tribe bak. Milli takımda şuan Senin elindeki Barışın yedeği konumunda bu adam. Ömrü hayatımda bukadar plansızlık görmedim. İnşallah yönetim bizi yanıltır. Ayrıca seneye ilk 11 de yabancı sınırı olmayacak. Aylardır buda belli.

Tete için 8, Bakambu için 3 milyonluk teklifler geldiği haberleri doğruysa değerlendirilmesinden yanayım...

Tete' nin varlığından pek bir hayır görmedik, yokluğunu arayacağımızı düşünmüyorum. Kol gibi maaşını da hesaba katınca ''Sat, sat, sat!''...

Bakambu' ya biraz haksızlık edildi. İcardi' nin sakat sakat oynaması yerine direkt 11 oynasaydı da ne yapıp yapamayacağını görseydik keşke. Başka futbolcular için türlü bahanelerle sabır isteyenlerin, konu Bakambu olunca pek bir sabırsız davranmaları net bir iki yüzlülük örneğidir. Muhtemelen kendisi -haklı olarak- ayrılmak istiyor ve menajeri sondaj yapmıştır. Sezon yarıyı aşmış, İcardi -umarım- tam sağlıklı dönmüş ve gerektiğinde Zaha' dan santrfor olarak verim alınabileceği görülmüşken böyle bir teklif değerlendirilmelidir...

gelmiş geçmiş en kötü sol bekimizde angelinodur

Bek alamazsak bari 8 ve ön sağ kanada adam alsınlar.3 li savunma çıkarız ne yapalım.ama 8 ve tete,ziyech yerine adam şart.

gelmiş geçmiş en kötü sol bekimizde angelinodur

images (1) (1).jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt