Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Transfer Konu'su yine transfersizlikten mahalle parkına dönmüş yav
Ben de kaydıraktan kayayım bari 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne için acaba?
Kaya Temel: "Galatasaray'ın transfer listesinde 15'ten fazla oyuncu var. Rakamlar çok yüksek olduğu için son ana kadar beklenecek."
Son ana kadar beklenince ucuzluyor mu acaba ?
Meali: Transferde son günü bekliyoruz. Fiyatlar iyice düşsün diye.Kaya Temel: "Galatasaray'ın transfer listesinde 15'ten fazla oyuncu var. Rakamlar çok yüksek olduğu için son ana kadar beklenecek."
Birsey bilmiyorumu haberlestirmis adam.Kaya Temel: "Galatasaray'ın transfer listesinde 15'ten fazla oyuncu var. Rakamlar çok yüksek olduğu için son ana kadar beklenecek."
Tayyarelerinizi kaldırdıysanız biraz da futbol konussak?
Daha önce devre arası böyle bir şey yapıldığını ben hatırlamıyorum. Çok eskiden forma lansmanları yapılıyordu böyle defile gibi.podyuma trasnfer çıkacak heralde ... Gsstore ürünlerinden memnun olan olmadığını düşünürsek.
Levent be assignon gelsin kabul
salladım yav - öyle bir şey komik olur - podyum yerine idmana çıkarın derimDaha önce devre arası böyle bir şey yapıldığını ben hatırlamıyorum. Çok eskiden forma lansmanları yapılıyordu böyle defile gibi.
Locko westhamdaDubois, Locko ve Pasalic. Var bir hayalimiz.
Locko westhamda
Emre YılmazKaynak
Bir Feramuz Kayalar Atasözü derki; Futbol bir barbar oyunudur.Tayyarelerinizi kaldırdıysanız biraz da futbol konussak?