Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet renkdaşıma katılmakla beraber olayı özetleyeyim. Sol ve sağ kanada koyacağımız beklerden birinin daha defansif diğerinin daha ofansif olmasının faydamıza olacağı kanaatindeyim. Diğer türlü hücum veya defansta sıkıntı yaşamak muhtemel olabilir. Buradan hareketle Levent - Rıdvan ve Assignon - Senaya dörtlüsü üzerinden şöyle bir denklem oluyor:

Rıdvan pırpır hücumcu bek defans yönü zayıf. Levent'i yalnızca iki maçta izledim gayette beğendim. Sonradan olma bek fakat daha dengeli iki yönlü oynuyordu. Ona da hadi defansif diyelim.

Assignon ve Senaya'yı hiç izlemedim. İstatistik ve videolarından gidersek Assignon daha hücumcu Seneya daha defansif.

Öyleyse sağa Assignon gelecekse sola Boey gibi hızlı bir kesici almamız mantıklı bu da kesinlikle Rıdvan değil. Buradan Assignon - Levent ikilisi görece daha mantıklı. Ya da Senaya gelecekse Rıdvan daha mantıklı olabilir.

Fakat ben şahsen Rıdvan'ı pek beğenmiyor ve istemiyorum. Assignon'da Rennes'te üçüncü tercih oyuncu durumuna düşüyormuş. Kafam çok karışık. Senaya bana daha cazip geliyor. Ya da Erden başkan ikisini birlikte sarıp gelsin.
Levent’i ben bizim maçta çok beğenmiştim genel olarak ayağı sağlam basıyor bize ayağı yere sağlam basan adamlar lazım biz oyunun büyük çoğunluğunu ön alanda oynayan bir takımız bizim takımın bekleri defansif anlamda daha iyi olmalı hücum bekinden orta açan falandan ziyade hızlı ve defansı iyi adamlar olmalı boey bu yüzden iyiydi işte şimdi abi düşün Rıdvan geldi sol kanatta kerem yanlış anlaşılmalısın ikiside bir omuzluk adamlar Anadolu maçlarında kaptırdığımız anda rakibin siyahi iri forvetleri ezer geçer o kanadı

Avrupa Ligi’ne beksiz gitmek de yani olacak iş değil inşallah öyle bir şey olmaz, olmamasını umuyorum

Ne zaman geliyor transferlerimiz

Levent’i ben bizim maçta çok beğenmiştim genel olarak ayağı sağlam basıyor bize ayağı yere sağlam basan adamlar lazım biz oyunun büyük çoğunluğunu ön alanda oynayan bir takımız bizim takımın bekleri defansif anlamda daha iyi olmalı hücum bekinden orta açan falandan ziyade hızlı ve defansı iyi adamlar olmalı boey bu yüzden iyiydi işte şimdi abi düşün Rıdvan geldi sol kanatta kerem yanlış anlaşılmalısın ikiside bir omuzluk adamlar Anadolu maçlarında kaptırdığımız anda rakibin siyahi iri forvetleri ezer geçer o kanadı
Aynı görüşteyim. O zaman Senaya ve Levent ikilisinden devam edelim.

GFFxJg-XYAApnL4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt