Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Kanksımmm her masada varYok ben söylesem söyledim derdim de özelden sohbetimiz var 1 yazmama bakar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanksımmm her masada varYok ben söylesem söyledim derdim de özelden sohbetimiz var 1 yazmama bakar![]()
muhtemelen yav - arabsitanda trasnfer kapandı (transfermarkt tarihlerine göre)Ziyech kaldı mı? Öğlenden beri haberleri okumaz oldum
Benden zekiye okey en azından sağ bekimiz var deriz
Halukla dursun beyin arası dursun beyle erden beyin arasindan daha iyi bu arada
Çağdaş Atan ı alır sağ bek oynatırız ama bunlar Dubois i asla vermezler.„Bugün de başkan Özbek, Başakşehir’in sahibi Göksel Gümüşdağ’ı arayarak “Dubois’yı bize geri verin, zaten parasını biz ödüyoruz, Boey’den para geldi diye kiminle konuşsak yüksek fiyat çekiyor, bari siz bize destek olun” dedi.“
Ulan bu ne?![]()
Abi kafaca çoktan gitmedi mi sence de ?Ziyech kaldı mı? Öğlenden beri haberleri okumaz oldum
Avrupa'dan alan olmaz maaşından dolayı, kalıyor sezon sonuna kadar diye anladım en azindan yedekte bir ekstra adamımız daha olur şimdi.muhtemelen yav - arabsitanda trasnfer kapandı (transfermarkt tarihlerine göre)
Avrupa olacaksa yarın akşama kadar devam bazı ülkelerde
Yerine şuan kimseyi alamayız ligde sezon sonuna kadar yine faydası dokunurAbi kafaca çoktan gitmedi mi sence de ?