Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önceden fatih hocaya kızardım ama en dogrusunu o yapıyordu,yeri gelince pasif yönetimlerin haddini bildiriyordu

okan hoca cok mülayim adam rica ediyorum filan diyor daha bizim fosil liselileri tanımamış

herif 450tlye satılan şarabı düşünüyor GSyı degil

Umarım bunlar hedef saptırmadır ve yarın genç, sürpriz, potansiyelli bir adam gelir.

Ben inanmıyorum ya.

Yazın ya tutarsa zaniolo gibi satarız diye TETE'ye 3 M imza 2.8 Maaş bağlıyorsun - şimdi mi tasarrıf yapacağımız tuttu takımın top 3 topçusundan 1 i gitmişken.

kafayı yememek elde değil.

burda insanlar şunu diyebilir - gidip kazık fiyattan 10 Mna bek mi alalım.

sağ bek için idare edilebilir BAY - KAAN - trasnfer rotasyonunda.

Fakat sol bekte aneglino bile KASIMdan beri trip attı sie - KASIM'dan beri liste hazırlayıp girişmedilerse yazık Angelino gider kalırdan bağımsız

HY: "Bakambu için 2M Euro'luk teklif geldi, Galatasaray reddetti."

Milanin yerinde olsam son günü bekleyip, 15 yerine 12-13 verirdim. Son güne fiyatlar bizimkilerine kalirsa zaten düsüyor.

Almayın abi kimseyi salak saçma adamları getirecekseniz getirmeyin kiralıkta olsa maaş veriyorsun bunlara gerek yok

Euro 2024 sonrası Barış ve Abdül'ü 50 milyona okuturuz.

Sol bek yok
Sağ bek yok
Orta saha yok
Devşirme mevkilerle ite kaka Allah'a emanet gidiyoruz.
Kiraladıklarımizi geri çağırmaya çalışıyoruz
Sattiklarimizin yerini dolduramiyoruz.
Free agent fırsat transferi ayağına aldığımız topçular yüzünden belki de transfer yapamıyoruz şuan

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Harika bir sezon yaşattı bize yönetim gerçekten rüya gibiydi ama rüyadan uyanıyoruz yawas yavaş hakkımızda hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt