- 31 Ağustos 2021
- 69.414
- 49.703
- 3.258
Nelsson 18 + bonuslar20 milyon verip satmayan kerizdir BAY için
Milli piyango gibi birşey
APokerim 22-23 + 5 m kolayımsı bonus
Barış alp 15+5 gibi bir şeyler beklerim bu yaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson 18 + bonuslar20 milyon verip satmayan kerizdir BAY için
Milli piyango gibi birşey
Bende uyudum uyandim oyuna girdim ciktim kahve yaparken foruma gireyim dedim hala aynı kaldığımız yerdeyiz hocam bu nedir yaSpor yaptım yemek yedim biraz kestirdim buraya geri geldim hâlâ bir tıkırtı yok
Olay bu kadar netKongrede transfer yapmayın dediler diye seçim öncesi korkudan transfer yapmayan dursun özbek seçimi kazanmak icin şampiyonluğu satıyor. Uyan ey Galatasarayli!!!
Erayım 30 ile pazarlık başlar.Barisa 15m mu? Euro 2024 sonrasi 20ye satariz
nescafe mi üstadBende uyudum uyandim oyuna girdim ciktim kahve yaparken foruma gireyim dedim hala aynı kaldığımız yerdeyiz hocam bu nedir ya
Adada 450 tl şarap fiyatına söylenen adamlardan korktu. Açıklanamaz şu yaptığı.Kongrede transfer yapmayın dediler diye seçim öncesi korkudan transfer yapmayan dursun özbek seçimi kazanmak icin şampiyonluğu satıyor. Uyan ey Galatasarayli!!!
Gardaşım kökünden kestirmedin inşallahSpor yaptım yemek yedim biraz kestirdim buraya geri geldim hâlâ bir tıkırtı yok
ya da ikisi birdenYa harbiden sıçtık yada haluklar bi halt bilmiyor
Nescafe - Türk kahvesi anketi gelsin minescafe mi üstad
türk kahvesi mi yoksa
Onu diyenin kulaklarini cinlatiyorum günlerdirKongrede transfer yapmayın dediler diye seçim öncesi korkudan transfer yapmayan dursun özbek seçimi kazanmak icin şampiyonluğu satıyor. Uyan ey Galatasarayli!!!
Hocam bir tek Angelina gitti kadroyu zaten kendi kurdu Okan abartmayalım bu kadarOkan buruğun yerinde olsam bu takıma cumaya kadar sol bek sağ bek ve orta saha istiyorum yoksa bende yokum der resti çekerim yeter yav adam her hafta şapkadan tavşan çıkartıyor