Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar gecen seneki kadroyu nasi kurmus tuhaf olan hadise bu

35 milyona citir bek satip 31 yasinda düldül ü almaga calismak nedir yaw

Şahsen Dubois gelirsede sağ bek oynasın istemiyorum devşirme oyuncu sağ ise sağ bek sol ise sol bek şu ilk 11 de artık herkes yerli yerince bi otursun ya bi bakıyon sol bek kanatta kanat stoper de forvet orta sahada yok

coffee.gif

anket cevabım: taze çekilmiş çekirdeğe filtre kahve.

nescafe yağ katmanlı iğrenç bir şey ve ultra pahalı

Lannn filtre kahveyi görmedim nescafe seçtim oyumu geri alamıyom mu

Asignon'u 10'a alacaksin da 30'a satacaksin. O isler her zaman oyle olmuyor. Bu kadar basit he. 30 yılda 50 kez deneyip bir kez yapabilmissin. Boey tarzi transfer stratejisi devam etmeli tabii ki ama 5-10m verdiğin adam scout basarisi olmuyor. Boey'i 1'e aldik.

Hocam takımda Şuan orjinal mevkisi bek olan birtane adam yok kazım dersen eğer oda kanattan devşirme
Hocam kimin orjinal mevkisi bek ki zaten kanat oynayamayan yeteneksizler bir zaman sonra beke cekiliyor bek oluyor iste. Barış, Berkan solu götürür bu sene bizim sağa bir adam bakmamız lazım Kaan hiç ışık vermedi. Eldeki adamları da kullanmak lazım

Hadi sağ bek son anda gitti aylardır sol bek’in gideceği belli ortada sol bek yok

30-35 Gibi bir rakama satış yapıyorsun ama hiç bonservis ödemeyeceğiz diyerek şampiyonluk yolunda yaşadığın güç kaybını telafi edemiyorsun. Başından beri kiralık alınacağı belli iken neden hala bekleniyor ki o vakit? Şimdiye kadar bitmesi gerekirdi madem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt